Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Toalettbørster

Det er ingen vei utenom en toalettbørste, hvis du vil at toalettet ditt skal fremstå rent etter gjentatte besøk. Så hvorfor ikke skifte ut den kjedelige toalettbørsten med en litt mer elegant eller kanskje også humoristisk toalettbørste, når den likevel skal være der?
Her ser du alle toalettbørstene som vi fører hos dubuy.no. Det er litt for enhver smak – og for enhver lommebok. Det er elegante, morsomme, enkle, moderne toalettbørster, vegghengte toalettbørster, toalettbørster som står, toalettbørster med og uten lokk, og så videre. Som du ser behøver du ikke å punge ut for en toalettbørste fra Vipp for å få inn stil og eleganse på baderommet.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

15 artikler

Vi har mange forskjellige toalettbørster fra Zone  her på siden, og felles for dem er at de er enormt stilrene og enkle i deres uttrykk. Du kan velge en toalettbørste med knallfarge, eller du kan ta en mer klassisk i børstet eller blankt stål.
 
Liker du mer sprell, kan du velge den morsomme og unike toalettbørsten Ballo fra Normann Copenhagen eller den humoristiske toalettbørsten Help! fra Propaganda. I tillegg kan du velge mellom flotte utformede toalettbørster fra både Mette Ditmer og tyske Blomus
 
Husk også, at alle vores produkter sælges med prisgaranti.