JANUAR UTSALG - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Barn

Her finner du vårt store utvalg av leketøy, møbler til barnerommet samt andre typer tilbehør til barnerommet. Vårt utvalg under kategorien "barn" er et av de største vi har, og det er med stor stolthet at vi er en av de førende lektøysforhandlerne og barnemøbelforhandlerne på nettet. Vårt utvalg av leketøy til barnerommet omfavner svært bredt, og inkluderer mange forskjellige typer leker, det vil si både mindre typer leketøy som dukker og bamser, samt større typer leker som dukkevogner, gokarts og løpesykler. Alle våre effekter under kategorien barn, både leker og møbler, er i høy kvalitet og er både kreativt designet samtidig som at lekene og barnemøblene har lang levetid. Klikk deg inn på alle kategoriene under, og se det store utvalget til barnerommet, både møbler og leker.

Barn

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 458

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 458

Bobles tumledyr

Barn elsker å tumle, men det er viktig at de ikke kommer til skade, derfor har dubuy over 200 forskjellige tumledyr fra bobles så du garantert kan finne noe som barnet syntes er morsomt og som ser stilfult ut. Bobles tumledyr er en av våre mest populære kategorier innenfor barn i dubuy’s sortiment, og du kan se hele det store utvalget her. Nesten alle tumledyr fra bobles er lagd av EVA-skum som er et slitesterkt materiale med mange gode evner. Det er vannavvisende, riper ikke, er litt blødt så barnet ikke slår seg og inneholder ikke de hormonforstyrrende ftalater. Et eksempel på de stilfulle og praktiske tumledyr er den veldig populære elefanten som du kan se her. Denne elefanten er igjen lagd av det mirakuløse EVA-skum og fås i alle regnbues farger. Det gjør den opptimal som både pyntegjenstand og leketøy i barnerommet.

Finn fine dukkevogner til barnerommet

Elsker barnet ditt dukken sin eller bamsen sin? Eller kanskje du gjerne vil ha et pent møbel på barnerommet. Uansett hva, så er dukkevognen alltid en god tilføyelse til barnerommet. Hos dubuy har vi flere forskjellige dukkevogner, som kan ses her. De fås både i solid tre, i håndlagd naturflett og i mange forskjellige farger. Dermed sikrer du deg at du kan få noe som passer til deg og ditt barn. Vi har mange dukkevogner, som den her fra Smallstuff. Utover det kan det være smart å kjøpe sengetøy og tepper fra det samme merke så man får noe som passer veldig godt sammen. Utover det passer dukkevognen også godt inn i en serie av dukke tilbehør som smallstuff har lagd. Ved å kjøpe det hele samlet garanterer du at barnet kan komme i gang med å leke med det med en gang og at det hele ser super bra ut sammen.

Fine og praktiske stellebord samt bleie holdere

Et behagelig stellebord er alpha og omega for en baby, samtidig er det også viktig at det er masser av oppbevaringsplass til både bleier, krem og så videre og imens stellebordet utfyller alle disse krav skal den se pen og stilfull ut. Derfor er det vanskelig å finne det perfekte bordet til deg men heldigvis prøver vi hos dubuy å gjøre det lettere for deg når du skal velge. Vi har nemlig mange forskjellige farger, former og typer av stellebord og du kan se dem alle her. Vi har de transportable stellebordene som står på gulvet så du kan flytte rundt på møblene i barnerommet når du vil, vi har også de mere permanente stellebordene som henger på veggen men derfor ikke tar så mye plass. Et eksempel på det vegghengte stellebordet er dette fra Nathi. Denne er lagd av formpresset lyst bøketre og kan klappes opp så den ikke fyller mye når den ikke brukes. Den kommer med et vaskbart stelleunderlag inkludert og har masser av oppbevaringsplass. Hvis dette ikke er nok følger det også en bleie holder sammen med som er lagd av samme farge bøk.