Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK478
    NOK3999
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokkasser

Enten du ønsker hvite eller fargerike bokkasser, så finner du det hos dubuy.no. Bruk dem til oppbevaring av bøker eller til utstilling av fine leker. Du kan også utfolde din kreativitet og sammensette din egen reol av bokkasser i forskjellige former og farger. Bokkassene er designet i morsomme og nesten futuristiske design, som vil være med til å skape en spennende og kreativ atmosfære på barnerommet. Bokkassene har masse bruksmuligheter, og generelt er det spesielt den høye brukbarhetene, som har vært en av nøklene baksuksessen til alle de flotte bokkassene. Hvis deteffektivt skal holdes orden på leker, bøker og lignende på barnerommet, så er bokkassene under et fremragende valg.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Bokkasser i mange former til mange formål

Bokkassene finnes i mange flotte farger. Er det ønske om bokkasser i klassiske farger, så er bokkassen (hvit) fra Sebra det helt riktige valg. De er med avrundede hjørner og måler 50x30 cm. og faller deretter med 5 cm. pr. hylle. Dybden er 20 cm. Disse bokkassene kan settes opp etter eget ønske og behov og når først disse er hengt eller satt opp på rette sted, så er det tid til å innrede og dekorere.

Et annet alternativ er bokkasse med 3 rom (pastell pink) som er en bokkasse med 3 kvadratiske faste rom. Bokkassen er lagd av paulownia tre og måler L75xH25xD22 cm. Det er flere muligheter med denne bokkassen, som både kan stå eller henge på veggen loddrett eller vannrett. Det er skjulte beslag innfreset i treet. Et utrolig flott møbel, som leveres i flere skjønne farger.

Her hos dubuy.no finner du alle de populære og smarte bokkassene på markedet, som både kan henge hver for seg og stables til en reol. Bokkassene her er til deg som ønsker å gi barnet ditt det beste og som ikke vil gå på kompromis med innredning og design.