KJØP JULEGAVER NÅ - VI BYTTER TIL 15. JANUAR

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Knagger og knaggrekker

Skal ungene også ha en knagg til jakken sin?
Kanskje de herlige barna vil være ekstra flinke til å henge jakken på plass, hvis de har en morsom knagg å henge den på? Det mener vi hos dubuy.no, og derfor finner du her et stort utvalg av knagger og knaggrekker, til entreen eller barnerommet. Vi har alltid en sævrt blandet landhandel av knagger og knaggrekker på lager, slik at man kan få allurat den knaggen som passer best inn i rommet. Vi bestiller knagger og knaggrekker fra noen av markedets mest interessante og kreative designere, men stiller naturligvis også ganske høye krav til kvaliteten. Det er jo ikke nok at knagger og knaggrekker er flotte, de skal også kunne klare en både travel og aktiv hverdag, og nettop det kan våre kvalitetsknagger og knaggrekker her.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 62

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 62

Søte knagger til de små

Når det gjelder barn er det viktig å skape trygge rammer. Dette starter allerede i detaljene, så hvorfor ikke investere i en søt knagg eller knaggrekke til ditt barn, så barnet ditt alltid har lyst til å henge opp jakken. En søt knagg eller knaggrekke passer også helt perfekt til barnrommet og er spesielt ideel til de minste. En av de supersøte knaggrekkene er f.eks. den veldig søte knaggrekken Dyre Knagg. Dette knagg-settet inneholder fem knagger formet som fem forskjellige dyr og i fem forskjellige farger. Du kan selv velge hvordan du vil plassere de fem dyrene og de bidrar i stor grad til et hjem med liv og glade dager!

Gjør hverdagen morsommere!

Virker rommet litt kjedelig eller trist, behøver det ikke å skje den helt store omrokeringen. Du kan bare ta en titt på våret utvalg av knagger og knaggrekker, for herimellom kan du ikke unngå å legge merke til det morsomme designet, som preger flere av varerne. En morsom knagg eller knaggrekke kan heve humøret på en regnværsdag, eller tiltrekke dine gjesters oppmerksomhet og gi dere en god latter. Se f.eks. den humoristiske Knagg (frosk) fra Present Time. Her kommer du ikke utenom å trekke litt på smilebåndet, og den vil i stor grad tiltrekke dine barns oppmerksomhet, så de husker å henge opp jakken. En annen knagg som trekker øyne til seg, er den annerledes Crazy Head (Lilla), som også finnes i fem andre farger. Montér en masse crazy heads i entreen, og se hvordan de gir et ellers kjedelig rom sjel. Du kan designe en helt unik vegg! Har du virkelig rot i sakene, kan du finne en venn i form av Buddy Knaggene (farger) fra Umbra. De små dekorative menn ser ut som om de kravler opp veggen din, mens de holder fast i dine ting og saker.

Husk det er prisgaranti på våre knagger og knaggrekker til barn.