OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)

Det er ingen varer i kurven.

Frakt fra 249 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr39
    Kr869
  2.  
  3. -
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Askebægre

Hører du til den delen av befolkningen som røyker, eller har du venner som røyker, og som du gjerne vil gi noe pent å stumpe sigaretten i, når de er på besøk? Da er vårt utvalg av askebegre akkurat noe for deg. Vi fører en rekke askebegre som alle er lagd i stål, og felles for askebegrene er at de har et tettsittende lokk, så du ikke blir sjenert av stumpene, som ’ligger og røyker ferdig’. Stilen på askebegrene er klassisk og enkel – tidløst design, som er like kult om 5, 10, 15, 20 år, som det er i dag.

Askebegre

Bruk stigende rekkefølge

   

11 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

11 artikler

Eksklusive sigarettholdere

I tillegg til askebegrene tilbyr vi også noen eksklusive sigarettholdere produsert i innfarget lær og montert med ’perler. Sigarettholderne leveres med et langt kjede, så det også er mulig å ha den rundt halsen, og du kan selvfølgelig også bruke sigarettholderen til annet og mer enn bare nettopp sigaretter. F.eks, mobiltelefonen eller nøkler.
 
Vi har ofte tilbud på mange av våre produkter her hos dubuy.no, men er du på jakt etter et askebeger – det være seg et askebeger til innen- eller utendørsbruk – og/eller en sigarettholder, og vi ikke har tilbud på det akkurat nå, så husk at vi alltid har prisgaranti på våre varer.