kæmpe udsalg på +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokhyller og bokstøtter

Hvem kjenner ikke til det å ha bøker og blader liggende og flyte i store stabler, som lett velter, og som er vanskelige å gjøre rent bakom? Hvem kjenner ikke også til å ha en dekorativ bokreol, men ikke nok bøker til å fylle den opp – med det resultat at bøkene man så har velter? Det er det heldigvis råd for.
 
For her hos dubuy.no har vi et utvalg av enkle, diskret bokhyller i god kvalitet, og som designmessig ligger helt på topp. Vi har blandt annet en usynlig – eller svevende -  bokhylle, som tilfører en finurlig effekt til rommet, når det ser ut som om en bokstabel svever midt på veggen. 

Bokhyller og bokstøtter

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 110

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 110

Smarte bokhyller

I tillegg har Umbra produsert en morsom ’bøyd’ bokhylle, hvor bøkene nesten ser ut til å trosse tyngdekraften. Hva angår bokstøtter, så har vi den virkelig listige Arrow Bokstøtte, som fungerer ved hjelp av magneter,i tillegg som at vi fører den litt mer klassiske Book End-bokstøtte. Til slutt har vi et stort utvalg av de sjarmerende Züny-dyr, som opprinnelig er tiltenkt som dørstoppere, men som fungerer upåklagelig som bokstøtter. Det er altså rikelig med ting å velge mellom, så ta en titt på vårt utvalg, og se om ikke en bokhylle og/eller en bokreol appellerer til deg og smaken din.