kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokhyller og bokstøtter

Hvem kjenner ikke til det å ha bøker og blader liggende og flyte i store stabler, som lett velter, og som er vanskelige å gjøre rent bakom? Hvem kjenner ikke også til å ha en dekorativ bokreol, men ikke nok bøker til å fylle den opp – med det resultat at bøkene man så har velter? Det er det heldigvis råd for.
 
For her hos dubuy.no har vi et utvalg av enkle, diskret bokhyller i god kvalitet, og som designmessig ligger helt på topp. Vi har blandt annet en usynlig – eller svevende -  bokhylle, som tilfører en finurlig effekt til rommet, når det ser ut som om en bokstabel svever midt på veggen. 

Bokhyller og bokstøtter

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 31

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 31

Smarte bokhyller

Hva angår bokstøtter, så har vi den virkelig listige Arrow Bokstøtte, som fungerer ved hjelp av magneter,i tillegg som at vi fører den litt mer klassiske Book End-bokstøtte. Til slutt har vi et stort utvalg av de sjarmerende Züny-dyr, som opprinnelig er tiltenkt som dørstoppere, men som fungerer upåklagelig som bokstøtter. Det er altså rikelig med ting å velge mellom, så ta en titt på vårt utvalg, og se om ikke en bokhylle og/eller en bokreol appellerer til deg og smaken din.