Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Brett

Ofte tenker vi på brett som noe som skal frakte servise fra a til b, men brett kan også brukes til mange andre deler av boligindretningen. Brett er nemlig en dekorativ og enkel måte å skape et mer personlig utrykk i boliginnredningen. For eksempel kan de brukes i vindueskarmene med et par blokklys. Under denne kategorien finner du et stort utvalg av  brett, som kan brukes til forskellige formål. Fra fra servering av diverse retter til pynt rundt omkring i hjemmet.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

17 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

17 artikler

Kikkerland brett, følger tidens trender

Mini serveringsbrett fra Kikkerland følger med på nåtidens trender. Disse serveringsbrettene passer perfekt til når du skal invitere på tapas og andre lette retter og snacks. Ønsker du et større utvalg av serveringsbrett i diverse størrelser kan de med fordel brukes sammen med Astro brettene fra Normann Copenhagen, som fås i forskellige størrelser. Blandt annet denne, Astro Bakke 12x20cm.

Er du på jakt etter noe, som kan pynte opp diverse hyller og bord rundt omkring i hjemmet vil Folk lysestagebakke fra Normann Copenhagen, være et godt alternativ. Det minimalistiske designet pryder den nordiske innredning og skaper både en god stemning med levende lys, samt gjør seg praktisk da brettene sørger for at der ikke renner stearin på møblene. Folk lysestagebakke fra Normann Copenhagen fås både til telys og kronelys. Mangler du derimot noe dekorativt å stille diverse pyntegjenstander på, er det også et godt utvalg i det. Bloomingville brett laget i keisertre, som har rene og lyse linjer, lar dine personlige eiendeler komme i fokus. Samtidig som brettet gir deg prikken over i’en til innredningen av boligen.

Er du også fan av det store utvalget av Merakis mange luksuriøse produkter, og ønsker du å se det flotte designet hver dag, er Meraki brett også å finne på siden. Brettet, som måler 30x20x3,5cm er et opplagt valg til å sette diverse kremer og kosmetikprodukter på, men den kan også brukes i andre rom i huset, hvis du ønsker et mer rått og industrielt preg på rommet.

Klassiske serveringsbrett i innovative design

Hvis det er et klassisk serveringsbrett du er ute etter, finnes det et bredt utvalg, i forskjellige former, materialer og design, som gjør at den passer inn i nettop ditt hjem. Eva Solo serveringsbrett har et tidsløst design og med den klassiske sorte fargen, vil den gjøre seg godt i ethvert hjem. Og hvis det kanskje ikke er helt deg, finnes det også serveringsbrett fremstillt i keisertræ som denne Bloomingville brett, som har en frisk naturlig farge med et motiv i midten og en flott rund form.