Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Dekorasjon

Kjenner du følelsen av at noe mangler hjemme? Selv om du kanskje er glad og fornøyd med møblene dine og interiøret generelt, kan det godt mangle noe. Kanskje er det reolen som virker litt for tom, eller veggene som forekommer for bare. Her hos dubuy.no har vi samlet ’det ekstra’ – nemlig dekorasjon til hjemmet – her på denne siden. For ofte er det nemlig dekorasjonen; dekorasjonen på veggen eller dekorasjonen i hjemmet generelt, som er med til å sette prikken over i`en og som gjør en bolig personlig og ’varm’. Siden her gjør det enkelt for deg å gå inn og se det som kan være med på at boligen går fra flott til komplett.
Her hos dubuy.no har vi kun designprodukter i høy kvalitet. Det gjelder selvfølgelig også produktene som faller under kategorien ’Dekorasjon’. 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 599

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 599

De fleste kjenner Hoptimisten som har gjenoppstått i nye varianter siden sin storhetstid på 1970-tallet. Vi har en rekke Hoptimister, som du blant annet kan brukes som dekorasjon i hjemmet, eller som kan gis bort i gave – de gir garantert et smil om munnen hos mottakeren. Har du et bursdagsbarn hjemme, er våre fine flagg fra Zone perfekte å dekorere med på den store dagen, og føler du at hjemmet skal dekoreres med en ordentlig fargeklatt, kan det være at Neon Livings sprelske settekasser i akryl kan sette litt futt i boligen. Muligheter er det i hvertfall nok av. Nå er det bare opp til deg å bestemme hvordan du best kunne tenke deg å dekorere hjemmet ditt.