Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Dørstoppere

Oftere enn man regner med har man bruk for en dørstopper. Og hvis den bare hadde en anelse høyere designmessig verdi enn de vanlige i hard gul eller grønn plast, ville det ikke gjøre noe.
Heldigvis har vi her hos dubuy.no en lang rekke dørstoppere, som vi for enkelhetens skyld har samlet her på siden. Da kan du selv velge om du vil gå etter flotte dørstoppere, morsomme dørstoppere, elegante dørstoppere og/eller brukbare dørstoppere. Det er jo ingen grunn til å velge en stygg dørstopper, når det fåes så mange fine!
 
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Mange muligheter

Et klassisk valg av dørstoppere er en dørstopper fremstilt i  rustfritt stål. En slik kan vi dessverre ikke hjelpe deg med her hos dubuy.no, da vår mening er at det er mange minst like flotte – og ikke minst vesentlig morsommere – dørstoppere på markedet. 
 
Det vil for eksempel være de færreste barn, som ikke lar seg begeistre av en flat mus, mens den vakre dørstopperen som ligner et høstblad (også fra Qualy) er også et smart innslag i boligen.
 
Dessuten er det selvfølgelig vårt store utvalg av Züny-dyr, som du kan velge mellom. De finurlige lærdyrene er håndsydde, og på grunn av sin tyngde (de har en stålkule på innsiden) fungerer de perfekt som dørstoppere. Du kan bruke dem til akkurat det du har lyst til, så selv om du kanskje ikke står og har bruk for en designet dørstopper, kan du absolutt anskaffe deg et Züny-dyr likevel.
 
I tillegg har vi en masse andre dørstoppere å velge mellom, og mange av dem kan også fungere fint som dørstoppere utendørs også.