Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fat og skåler

Kanskje tenker du ikke så mye over hvor mye du egentlig bruker fatene og skålene dine. Men det ville du garantert gjøre hvis du slett ikke hadde noen. For fat og skåler brukes mer eller mindre til alt! Til frukt på spisebordet, til servering av mat, til fredagsgodteriet, til skruer du snart skal ha skrudd i reolsystemet, til datterens hårstrikker, de ekstra Kalaha-kulene og til allverdens annet .
Her hos dubuy.no kjenner vi til viktigheten av aldri å gå ned på fat og skåler. Vi har derfor gjort det enkelt for deg å få et overblikk over vårt store sortiment, så du kan velge de fatene og skålene som nettopp passer til deg, temperamentet ditt, interiøret ditt og pengepungen din.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 221

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 221

De fleste som liker å gå på loppemarked, har en hemmelig drøm om å finne en intakt Krenit-skål til en overkommelig pris. Det skjer dessverre sjeldent, men nå har Normann Copenhagen relansert den klassiske Krenitskålen, og du finner den her hos oss i mange forskjellige størrelser og farger.
 
Du finner også vakre oppbevaringskrukker  og skåler  fra Kähler samt elegante brødposer  (som fungerer som en slags skål) fra Stelton. Eller hva med de flotte skålene fra Robex i plast, som imiterer tre på yttersiden og har en flott, klar farge på innersiden? Er du på jakt etter ildfaste fat, kan vi også hjelpe deg – vi har bl.a. Le Creusets vakre fat, som kan være i ovnen.
 
Vi har ofte tilbud på både fat og skåler, hvor du har en stor mulighet for å gjøre en riktig god handel. Har vi ikke tilbud, har vi prisgaranti – så her hos dubuy.no blir du aldri bedratt!