Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Fotorammer

Sorte rammer er svært populære til å ramme inn bilder eller plakater med, da de gir en flott finish til et maleri, et fotografi, en tegning eller lignende: I mange tilfeller er rammen også medvirkende til å understreke motivet. Du kan få sorte rammer med eller uten passepartout og til mange forskjellige formål – her på siden kan du se de sorte rammene, vi fører hos dubuy.no.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

I tillegg til å ha ’vanlige’ sorte rammer, har vi også en såkalt fotovegg. Det er en kjemperamme, som du kan bruke som en helt vanlig – stor – ramme til å henge opp på veggen. I tillegg kan du bruke rammen som skulptur i rommet, eller en slags romdeler som alltid vil være spennende å se på. Det er plass til 14 bilder i standardstørrelsen 10x15 cm i rammen, så det burde være en sjanse for å få plass til mange av familiens forevigede høydepunkter.
 
Vi har også den dekorative, sorte 12 i 1 bilderamme, som har plass til 12 bilder på 10x15 cm.
 
Hvis du foretrekker å ramme inn bildene dine stykkvis, har vi også en helt vanlig enkel og pen sort bilderamme. En er i størrelsen 13x18 cm. Den kan plasseres på bordet eller henges på veggen alt etter smak.