Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Fuglebrett og fuglehus

Når det er kaldt utenfor, har fuglene vanskelig for å finne føde, og derfor blir de kjempeglade når entusiastiske huseiere stiller opp fuglehus og fuglebrett til fuglene. Husets beboere har som oftest også stor glede av å se fuglene boltre seg på fuglebrettet og i fuglehuset, og slik kan mennesker og naturen hjelpe hverandre.
Her hos dubuy.no har vi samlet en rekke fulgehus og fuglebrett til fugler som vi synes er brukbare samtidig med at de er vakre å se på og dermed ikke skjemmer hagen. 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Hva med en Bird Feed’er fra Born in Sweden? Den minner litt om i Eva Solos fuglekule det at den har en gjennomsiktig kule rundt selve mat-delen, men er forskjellig ved at den skal monteres direkte på vinduesglasset. På denne måten kan du få fuglelivet nesten helt inn i stuen. 
 
Har du ikke et opplagt sted å henge fuglehuset, har vi også et frittstående fuglebrett  til fugler lagd i rustfritt stål fra tyske Blomus. Og så har vi selvfølgelig en masse flere – gjennomgå vårt sortiment her på siden og se hvilket fuglebrett, du gjerne vil tilby fuglene i hagen din. Og nyt at du kan få fuglelivet helt tett på.