Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvtepper

Tepper er både behagelige og luksuriøse å gå på, samtidig som de er ett flott og dekorativt element i boliginnredningen. Her på siden finner du et stort utvalg i tepper i forskjellige størrelser, farger og former. Alle teppene du finner på denne siden er av en høy kvalitet, noe som gjør at teppet ditt holder seg flott i mange år framover. 

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 225

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 225

Stort og bredt utvalg av gulvtepper

Om du er på utkikk etter det tradisjonelle, noe nytenkende eller moderne så vil du finne det i våres katalog. Vi har et bredt utvalg, fordi ingen er like når det gjelder innredning. Derfor tilbyr vi tepper fra både Ib Laursen, Tica Copenhagen og Mette Ditmer.

Teppe i sort skinn

Om du er en av de som ikke er redd for å skille seg ut i mengden, er dette Ib Laursen skinngulvteppe kanskje noe for deg. Teppet, som er fremstilt i sort skinn, formår i høy den grad å skille seg ut i mengden og lar deg skape etrom, hvor "RÅ" er et kjernebegrep. Teppet fås både i grått og sort og kan også finnes som gulvløper i skinn.

Er du mere til en avslappet og boheme-inspirert måte å innrede ditt hjem på, er der også råd for det. Ib Laursen gulvteppe med håndprintet jute, lar din personlige stil stråle i gjennom og lar deg skape det rom, som du føler deg aller mest hjemme i.

På siden finner du tepper som denne Triangle Løper fra Mette Ditmer, som med sine små detaljer og geometriske former skaper stor personlighet i et rom. Teppet som med fordel kan brukes både i kjøkken og gang, er sklisikkert, hvilket også gjør det ideelt som matte til badeværelset.

Sterke matter til hverdagsbruk

De lekre og dekorative tepper fra Tica Copenhagen, er spesielt designet til å være ytterst sterke og er fremstilt i slitesterk polyamid, som gjør dem ideelle til rom som for eksempel entréen.