kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvtepper

Tepper er både behagelige og luksuriøse å gå på, samtidig som de er ett flott og dekorativt element i boliginnredningen. Her på siden finder du et stort utvalg i tepper i forskjellige størrelser, farger og former. Alle teppene du finner på denne siden er av en høy kvalitet, noe som gjør at teppet ditt holder seg flott i mange år framover. 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 62

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 62

Stort og bredt utvalg av gulvtepper

Om du er på utkikk etter det tradisjonelle, noe nytenkende eller moderne så vil du finne det i våres katalog. Vi har et bredt utvalg, fordi ingen er like når det gjelder innredning. Derfor tilbyr vi tepper fra både Ib Laursen, Tica Copenhagen og Mette Ditmer.

Teppe i sort skinn

Om du er en av de som ikke er redd for å skille deg ut i mengden, er dette Ib Laursen skinngulvteppe kanskje noe for deg. Tæppet, der er fremstillet i sort læder, formår i den grad at stå ud i mængden og lader dig skabe et rum, hvor rå er et kerneord. Tæppet fås både i grå og sort og kan også findes som lædergulvløber.

Er du mere til en afslappet og boheme-inspireret måde at indrette dit hjem på, er der også råd for det. Ib Laursen gulvtæppe med håndprintet jute, lader din personlige stil stråle igennem og lader dig skabe det rum, du føler dig allermest hjemme i.

På siden finder du tæpper som denne Triangle Løber fra Mette Ditmer, der med sine små detaljer og geometriske former skaber stor personlighed i et rum. Tæppet som med fordel kan bruges i både køkken og gang er skridsikker, hvilket også gør den ideel som måtte til badeværelset.

Stærke måtter til hverdagens brug

De smukke og dekorative tæpper fra Tica Copenhagen, er specielt designet til at være yderst stærke og er fremstillet i slidstærkt polyamid, der gør dem ideelle til rum som entréen.