UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Kalendere

Vi må nok innse at tiden er ved å renne ut for den klassiske Mayland-kalenderen eller bare papirkalenderen generelt. I dag styrer langt de fleste sin tid ved hjelp av mobiltelefonen og datamaskinen, men noen ganger er det fint å ha avtaler notert med god, gammeldags håndskrift. Og så er jo gode råd dyr for hvis man ikke orker Mayland-kalenderen, hva gjør man så? Her hos dubuy.no har vi samlet en rekke gode forslag på hvordan du kan få tiden til å gå opp ved å notere planene dine og familiens planer i en kalender.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

5 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

5 artikler

Vi har fremdeles klokker med innebygget kalender, vi har en speilkalender  inndelt i uker, en kalender med uker. I tillegg har vi også et sortiment av pakkekalendere og julestrømper  slik at de minste i familien også kan følge med i tidens gang – i hvert fall i desember.
 
Nå behøver du aldri mer å være redd for at dagene eller ukene flyter sammen for deg; med en av våre kalendere med uker – i tillegg til skandinaviske kalendere i flere tilfeller – er det styr på tiden for deg. Så lenge du husker å notere avtaler i/på kalenderen, selvfølgelig.