UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kart

Mange har etterhvert oppdaget det dekorative elementet i det å ha hengt opp et europakart  eller et verdenskart  på enten kjøkkenet eller stuen. Og ikke nok med at det er dekorativt, det er også en viss form for opplæring i det. Og tendensen er fortsatt like moderne. Så hopp trenden, og kjøp deg et kart til spisekroken, stuen eller barnerommet. Fordi et kort er så detaljert og fargerikt, gir det hele rommet en touch, og så kan du og barna eventuelt lære noe om geografi – nasjonalt eller globalt. Ikke dårlig.
 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 121

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 121

Her hos dubuy.no kan du kjøpe både laminerte utgaver, såvel som fastutgaver med malt treramme (sølv) rundt. Kjøper du den laminerte utgaven, kan du tørke den av hvis aktivitetsnivået blir høyt rundt spisebordet, og tomatsausen er på avveie. Og selvfølgelig hvis du under en diskusjon om hvor det ene eller det andre egentlig er plassert og har behov for å tegne piler og kryss på kartet.
 
Her hos dubuy.no har vi ofte våre produkter på tilbud. Dette gjelder også verdenskart og europakart. Har du bruk for kartet på et tidspunkt hvor vi ikke har tilbud, kan du trøste deg med at vi har prisgaranti på samtlige varer, så du kjøper aldri for dyrt når du handler hos oss.