Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kontor

Hvis du har et kontor eller kjenner noen som har det vet du sikkert også viktigheten av å gjøre kontoret litt personlig, sånn at det er hyggelig å oppholde seg der. Hos dubuy.no har vi en lang rekke kontorartikler og tilbehør til kontoret ditt – og du kan selvfølgelig også bruke alle våre andre produkter på kontoret, hvis du ser noe som faller i smak.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 91

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 91

Oppbevaring på kontoret er essensielt for å kunne holde orden på papirer, kontorartikler som f.eks teip, binders, blyanter, post-its, osv. Til alle småtingene har vi finurlige oppbevaringsløsninger til ”skrivebordsrotet” fra f.eks Propaganda, Neon Living eller Okholm
Til de større tingene som f.eks papir og mapper, som det vanligvis er en del av på et kontor, har vi flotte oppbevaringsbokser fra Present Time i friske farger. De er i øyeblikket på tilbud, så hvis du gjerne vil ha liv og glade dager på kontoret med litt smell i oppbevaringsløsningene, kan du akkurat nå spare hele 62 %. 
 
Vi har også mange andre oppbevaringsløsninger, som vil ta seg godt ut på kontoret. Det avhenger helt av smaken din og til hvilket formål kontoroppbevaringen skal brukes, hvilken type oppbevaringsløsning du har behov for. Se deg rundt her på siden , og se hva vi har – vi er sikre på at vi har noe som vil passe perfekt på akkurat ditt kontor!