Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK80
    NOK736
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Kost og støvbrett

Det er ikke alltid man orker å svinge støvsugeren hvis det bare ligger noen små smuler under bordet, rundt sofaen eller andre steder i huset. Som regel kan litt småskitt tas hånd om med et enkelt arsenal av rengjøringsartikler – i smulenes tilfelle er en kost og støvbrett nok.
Ofte tror man at det er et krav at rengjøringsartiklene er lite spennende å se på, men sånn behøver det heldigvis ikke å være. Her hos dubuy.no har vi samlet noen rengjøringsartikler som gjør en dyd ut av nødvendigheten og fremover vil gjøre det til en fest å gøre rent via sitt fine design
 
Bruk stigende rekkefølge

   

5 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

5 artikler

Det er f.eks det innovative støvbrettet med kost fra Normann Copenhagen, som har fått inspirasjon til designet av manøvren ved å feie opp støv på en avis, hvis de rette rengjøringsartiklene ikke akkurat var innenfor rekkevidde. Støvbrettet er lagd i ett stykke flatt plast med et hull, hvor kosten sitter fast når rengjøringsartiklene ikke er i bruk. Under bruk, kan du holde fast i hullet – litt sånn som på en malerpalett. Du kan få kosten og støvbrettet fra Normann Copenhagen i flere forskjellige farger. Med disse produktene blir det kanskje mer attraktivt å ha de praktiske rengjøringsartiklene stående fremme, så de er tilgjengelige.
 
De designede rengjøringsartiklene fra Normann Copenhagen utgjør også en utmerket gaveidé. Merk at det er prisgaranti på alle våre varer.