OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)
Kjøp for 600 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Frakt fra 249 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr58
    Kr268
  2.  
  3. -
Farve
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Kost og støvbrett

Det er ikke alltid man orker å svinge støvsugeren hvis det bare ligger noen små smuler under bordet, rundt sofaen eller andre steder i huset. Som regel kan litt småskitt tas hånd om med et enkelt arsenal av rengjøringsartikler – i smulenes tilfelle er en kost og støvbrett nok.
Ofte tror man at det er et krav at rengjøringsartiklene er lite spennende å se på, men sånn behøver det heldigvis ikke å være. Her hos dubuy.no har vi samlet noen rengjøringsartikler som gjør en dyd ut av nødvendigheten og fremover vil gjøre det til en fest å gøre rent via sitt fine design

kost og støvbrett

Bruk stigende rekkefølge

   

10 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

10 artikler

Det er f.eks det innovative støvbrettet med kost fra Normann Copenhagen, som har fått inspirasjon til designet av manøvren ved å feie opp støv på en avis, hvis de rette rengjøringsartiklene ikke akkurat var innenfor rekkevidde. Støvbrettet er lagd i ett stykke flatt plast med et hull, hvor kosten sitter fast når rengjøringsartiklene ikke er i bruk. Under bruk, kan du holde fast i hullet – litt sånn som på en malerpalett. Du kan få kosten og støvbrettet fra Normann Copenhagen i flere forskjellige farger. Med disse produktene blir det kanskje mer attraktivt å ha de praktiske rengjøringsartiklene stående fremme, så de er tilgjengelige.
 
De designede rengjøringsartiklene fra Normann Copenhagen utgjør også en utmerket gaveidé. Merk at det er prisgaranti på alle våre varer.