Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kurver

Står du og mangler en kurv til oppbevaring av tepper, puter eller bare til å pynte i stuen? Så vil du garantert kunne finne noe som passer til din boliginnredning og samtidig tilpasset tidens trends. Vi har et stort utvalg av kurver fra merker som House Doctor,  Bloomingville og Zone og felles for alle merkene er den gode kvaliteten samt den gode følelsen for nordisk og minimalistisk innredning. Her på hjemmesiden finner du kurver i all verdens størrelser som er utført i forskjellige materialer.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 30

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 30

Flettkurver med sans for detaljer

En stor rekke av kurvene fra det danske brand Bloomingville er utført i håndflettet sjøgress som sikrer deg best mulig kvalitet og lang holdbarhet. De flotte kurvene fås i en lang rekke forskjellige farger. Blant annet i fargen Basket Seagrass, sort/hvit mønstret sjøgresskurv samt en helt uten farge, hvis du ønsker det enkelt. Kurvene kan med det veldig fleksible materiale og det tidsløse designet brukes til all verdens forskjellige gjøremål alt imens de pynter i innredningen.

Dekorativ skittentøyskurv

Er du heller på jakt etter en skittentøyskurv til å få det hele mere organisert vil HOUSE DOCTOR SKITTENTØYSKURV CHAKA SETT AV 2 STØRRELSER være et godt forslag, da den gir ro til rommet i form av lokket og gir rik mulighet for oppdeling av skittentøyet med de to kurvene.

Fyller teppene hele sofaen?

Så vil en dekorativ og romslig kurv kanskje være løsningen. Sort oppbevaringskurv i metall, gir både rommet et industrielt og rått pust i form av det flotte designet og samtidig gjør den seg utrolig praktisk med den store romsligheten, som vil kunne romme både pledd og tepper. Er du mere til det rustikke og romantiske, vil Ib Laursen kurvesett á 2 oval m/hank rattan, passe perfekt. Utover en veldig flott størrelse til oppbevaring av tepper, vil den kunne gi prikken over i’en i en i forveien flott og minimalistisk innredning.

Zone setter kulør på din hverdag

Blant det store utvalget av kurver finner du også et friskt spark fra Zone, som har lagd en hel rekke heklede kurve i klare og innovative farger, som fås i to forskjellige størrelser. Zone kurvene som fås i farger som midnatsblålimegrønnbringebær, vil garantert spre glede med de skjønne fargene. Utover flotte farger og god kvalitet, tåler disse kurvene også vann, noe som gjør dem ideelle til oppbevaring av diverse ting på baderommet såsom kosmetikk og andre småting.