Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Lamper

Nedenunder finner du vårt store, varierte utvalg av superfine og trendy lamper. Alle våre lamper er utvalgt med fokus på både design og funksjonalitet, og vi går aldri på kompromiss med kvaliteten.
Vi har et bredt utvalg av lamper innenfor kategoriene bordlamper, taklamper/pendler, gulvlamper og barnelamper. Her finner du enkelt en lampe som passer til akkurat din smak. Vi har stilige og klassiske lamper så vel som mer morsomme og utradisjonelle lamper med personlighet og sjarme.
- alle selges med prisgaranti.
Gå på jakt i lampekategoriene under, og se om noe faller i smak.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 32

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 32

Her på siden finner du lamper fra de aller beste merkene, noe som skyter kvaliteten helt i topp. Det gir også en utrolig varasjon i designs, materialer, former og farger, så du kan finne akkurat den lampen som passer til deg og ditt hjem.

Klassiske og flotte lamper til hjemmet

Når man leter etter lamper er det ideelt at lampen er flott og for mange kan lampen også godt være veldig karakteristisk og passe inn i hjemmets generelle stil. Derfor har vi håndplukket de lampene vi mener er super flotte, klassiske og samtidig veldig gode lamper. Dette utvalget inkluderer bl.a. House Doctor Lampe Opal Hvit. Denne lampen er enkel, men samtidig tidløs. Den er akkurat så moteriktig i dag, som den ville ha vært for 30 år siden og den vil uten tvil være like smart om 30 år. Denne lampen vil være perfekt både i stuen, i kjøkkenet og på diverse soverom.
Når det kommer til flotte og klassiske lamper er Bloomingvilles varer også ideelle å se på. Se f.eks. den flotte Bordlampe (gummitre), som også klarer å fange datidens lampemodell og blande den med nåtidens moteriktige. Lampen er veldig elegant og glansfull og utstråler en stil som hører hjemme i det enkle og formelle.

Lamper i et annerledes og flott design

Lamper er uunnværlige i et hjem og dette kan man jo like så godt få noe godt ut av. Lampen kan bidra til den stilen man har i hjemmet, så stilen lettere fremtrer og understrekes. Derfor inkluderer sortimentet vårt også et hav av lamper med et annerledes og selvfølgelig veldig flott design. En av disse er House Doctor Lampeskjærm Asymmetric Blank Gull, som ikke ligner den tradisjonelle lampen, men allikevel er ualmindelig flott og i den grad kan være et dekorativt element i hjemmet. Lampen vil sjarmere enhver og kan brukes i de fleste av hjemmets rom.

En annen litt morsom lampe er Mr Wattson LED fra Piffany. Denne LED lampen har et morsomt design som ligner en sittende mann (Mr Wattson), som man sjeldent ser. Den vil pynte på skrivebordet eller sengebordet og få de fleste til å trekke på smilebåndet.

Utover en fantastisk kvalitet og design, så husk også at det er prisgaranti på lampene våre. Det er atså ingen grunn til å sitte i mørke eller ha en forferdelig lampe mere, vi har løsningen!