outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Bordlamper

Det er sikkert og vist at dagene her i det kalde nord ikke hører til de lengste i verden. Særlig i vinterhalvåret kan det føles mørkt og trist, men så er det jo skjønt at det finnes et hav av flotte lamper til å skape lys og glede. Lamper fås i alle farger, former og størrelser, og for å gjøre det lett for deg har vi samlet alle bordlampene våre til deg her på siden. En lampe på et bord kan brukes ved siden av sengen, på skrivebordet, nær sofaen eller andre steder hvor du har behov for lys. Alle våre bordlamper her hos Dubuy.no er utvalgt etter høye designkriterier og du kan derfor være sikker på at de er i god kvalitet og samtidig er flotte å se på. Vi har ofte tilbud på lampene våre og har alltid et stort utvalg som uten tvil vil kle hjemmet ditt. Og finner du ikke din favoritt-bordlampe på tilbud, kan du alltid trøste deg med at vi tilbyr prisgaranti på alt hos Dubuy.no. 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 122

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 122

Bordlamper til enhver smak

Når man sitter ved et bord er det viktig at lyset hverken er irriterende eller at lampen er utiltalende, for det er ingen ting som kan distrahere øyet som dårlige lyskilder. Derfor har vi samlet et utvalg av bordlamper som er preget av forskjellig stil og varierende designs. Det er fordi vi vil treffe så stor en målgruppe som mulig, så alle kan finne akkurat den lampen som ikke vil distrahere dem fra deres jobb.

Er man til det moderne og stilige burde man se på House Doctor Bordlampe, som er en av merkets helt store hits. Lampen fås i mange forskjellige farger, formater og materialer, så du ytterligere kan velge den perfekte lampen for deg. Investerer du i en sånn bordlampe vil du ikke bare ha god lys, men også bidra til en fantastisk og moteriktig stil. Lampen vil pynte på sengebordet, men vil også være helt ideel i stuen eller på kontoret.

Skal lampen helst tiltrekke oppmerksomhet og skal den gjerne være morsom, tilbyr vi NYC LUX Lampe, som ikke bare er en hyggelig lampe, men en lampe med super morsomt design. Lampen blir man ikke lei av med en gang og den vil uten tvil trekke dine gjesters øyne til seg.

Elsker du designet på bordlampene våre kan du med fordel se på våre mange andre lamper, hvor du helt sikkert også vil falle for et par stykker eller tjue, og husk at det er prisgaranti når du handler på Dubuy.no