outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvlamper

La det bli lys! Hos Dubuy.no kjenner vi viktigheten av korrekt, flott og ikke minst dekorativ belysning i boligen. Derfor har vi gjort det lett for deg å få et overblikk over alle gulvlampene våre ved å samle dem på denne siden. Vi har et bredt utvalg av gulvlamper i flott, morsomt, elegant, frekt og nyskapende design og vi tør godt love deg at du kan finne minst én gulvlampe som faller i din smak. Vi har også ofte tilbud på gulvlampene våre, så slår du til på riktig tidspunkt kan du gjøre litt av et gulvlampe-kupp.

Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Flotte lamper til en god pris

Akkurat nå kan du f.eks spare 32 % på den kule Retro gulvlampe fra Leitmotiv med to smarte, roterbare kulelamper. Er du på utkikk etter en moderne klassiker innenfor gulvlamper er Design House Stockholms Manana-gulvlampe  noe for deg. Den lener seg nonchalent oppover veggen og gir et flott, blødt lys. Liker du det morsomme bedre når det gjelder belysning og gulvlamper, er det kanskje denne gulvlampen du har lett etter. Gulvlampen ser ut som en stor kinntann og gir en veldig hyggelig belysning, noe som gjør det til en morsom hyggelampe. 
Husk at vi har prisgaranti hos Dubuy.no, så hvis din yndlingsgulvlampe ikke er på tilbud, så får du den til den beste prisen her hos os!