outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Taklamper

Herunder pressenterer vi et kjempe stort utvalg av super skjønne taklamper, pendler og lysekroner. Her er det virkelig noe for enhver smak når det gjelder design og farger. Du finner stilfulle og enkle hengelamper og takpendler som egner seg til det enkle smakfulle hjemmet. Og du finner lysekroner som utstråler nostalgi og en koselig stemning til den romantiske boligen. Vi har store taklamper til å henge over sofabordet og utradisjonelle hengelamper og takpendler til f.eks tenåringsrommet. Vi har lamper og pendler som er designet til å tiltrekke oppmerksomhet. Men du finner også lamper som diskret skaper en helt riktig belysning og stemning i rommet. 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 185

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 185

Flotte og populære lamper til boligen din

For mange er det viktig at hjemmet ser nydelig og pent ut når det kommer gjester, så de kan gi helt riktig inntrykk. Dette blir litt lettere med flotte og moteriktige møbler, som bare kan noe når det kommer til innredningen. Nå for tiden er farget glass veldig populært, så vi har her på siden sørget for at du ikke kan unngå å finne en av de flotte lampene. Se bare den flotte Ball Taklampe (grå) fra House Doctor, som med sitt enkle utseende gir rommet noe ekstra. Ser man seg omkring i de norske hjem i dag, unngår man heller ikke å møte de flotte Pineapple lampene. Den flotte lampen med det lettere kompliserete utseende, kan stjele alt oppmerksomheten i et ellers kjedelig rom og utståle en forståelse for nåtidens populære designs. Her på siden finner du lampen i flere forskjellige størrelser og farger, bl.a. Pineapple Lampe (medium/hvit).

Taklamper som gir smil på leppene

Hvis du ønsker en lampe som skiller seg litt ut fra den tradisjonelle lampen og som gjerne kan gi smil på leppene, har vi mange muligheter. Legg merke til Letmotivs Spool Lampe, som har et litt annerledes design, men allikevel klarer å være ualminnelig moderne. Den finnes i flere forskjellige farger så du kan koordinere med resten av hjemmet. 
Eller hva med å investere i en lampe, du kan gjøre til din egen? Med denne lampen vil du ha en helt unik lyskilde, som ingen andre i verden har og du kan gi hjemmet et personlig preg. Det er nemlig den smarte Friends Around Lampe, hvor du på innsiden kan sette fast bilder og dermed sitte i skjæret fra dine dypeste og aller viktigste minner. Med denne går du skrittet videre fra innrammede bilder og kan samtidig finne et sted til små hjemløse bildene.