UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Ledningsholder

Hvem har ikke kjennskap til ledningsspaghetti bak skrivebordet, tv-møbelet, stereoanlegget, datamaskinen, osv.? Ledninger som ligger og roter og floker seg inn i hverandre, hører dessverre mer til regelen enn til unntaket. Og det er synd. Ikke minst fordi et sånn kaos av ledninger ikke er fint, men også fordi det kan være vanskelig å komme til å rengjøre ordentlig uten å risikere å rive ut ledningene fra kontaktene, floke ledningene enda mer, og så videre. Men det er det slutt på nå, for med en ledningsholder kan du holde orden på ledningene. 

 
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

1 artikler

Her hos dubuy.no finner du flere forskjellige ledningsholdere – de fleste fra Propaganda. Det er deres lille Mr. P-figur som er utnevnt som ledningsholder, og du kan vikle ledningen rundt ham, slik at det er orden på den. Du kan også få en fiks ledningsholder i silikon, som er utformet som en kloss. Ledningsholderen er til høretelefoner og fungerer på den måten at ledningen føres gjennom klossen, hvor den rulles sammen til den lengden du ønsker. Dermed unngår du en ledning med knuter på, for ledningsholderen gjør jobben sin.
Akkurat nå kan du i tillegg spare 67 % på mini-ledningsholderen til høretelefoner, så i stedet for 89 kr. slipper du med 29 kr. Vi tør å love at du ikke får en ledningsholder billigere noe annet sted.
 
Felles for ledningsholderne vi fører her hos dubuy.no, er at de er i høy kvalitet og med en høy designmessig verdi. Samtidig så har ledningsholderne en humoristisk vri. Vi er nemlig stolte over å føre produkter som ikke bare er brukbare og klassiske – de skal også kunne tilføre noe til din personlige stil. Og det samme gjelder for ledningsholderne.