Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Mobiltilbehør

Langt de fleste har etterhvert fått en mobiltelefon, og flere og flere har i tillegg en såkalt smarttelefon. Smarttelefonen er bl.a. kjent for sine mange funksjoner, men også ved å ha en stor skjerm som dessverre gjør telefonen litt sart. Derfor kan du ikke bare bruke telefonen i all slags vær eller kaste den ned i veskens dyp, for da risikerer du at skjermen blir oppskrapet. Her hos dubuy.no har vi en lang rekke mobiltilbehør, som ikke bare gjør livet ditt med en smarttelefon enklere, men også mer stilig. Akkurat som våre øvrige produkter, er vårt mobiltilbehør i høy kvalitet og har stor designmessig verdi. Det er jo ingen grunn til å pakke inn den flotte telefonen i noe stygt, vel?!

 
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Hos oss kan du velge mellom mobiltilbehør som f.eks mobilholdere i filt i forskjellige flotte farger, en ’Horn Stand’, som fungerer som en mobilhøyttaler. Du kan også få mobiltilbehør til oppbevaring av telefonen på kontoret eller hjemme – f.eks mobilholderen Boris  eller Reisenthels Binbox, som er en pose du kan legge telefonen din ned i og lade. Det er mange forskjellige typer mobiltilbehør å velge mellom – mobiltilbehøret du ser her er bare en brøkdel av det som finnes på verdensplan, men vi har valgt et utdrag av tilbehøret vi mener lever opp til våre høye krav til design og kvalitet. 
 
Hos dubuy.noo får du prisgaranti på alt mobiltilbehør, sånn at du ikke finner samme type tilbehør til mobiltelefonen billigere andre steder enn her.