Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Møbler

Møbler kommer man ikke utenom. De blir brukt til langt det meste – å sitte på, å sitte ved, å ligge i, stå ved siden av, osv. Billige møbler er det mange av, dyre møbler også – kunsten er å finne møbler som både er rimelige i pris og vakre å se på. 
Her hos dubuy.no har vi samlet møblene våre på denne siden, så du raskt kan danne deg et overblikk over hva vi har. Kanskje er det noe for deg – vi har i hvert fall gjort oss flid med å håndplukke møbler, som både har en høy bruksmessig verdi, samtidig med at kvaliteten og designet også er i orden!
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 2651

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 2651

Liker du praktiske møbler, da er Armchair fra Magis garantert noe for deg. Det er en gedigen spisebordsstol som fåes i flere farger, og den kan brukes ute såvel som inne. 
 
Balloon er en anderledes ’stol’ – en sitteball i håndsydd kalveskinn. Mer eksklusivt blir det ikke; og sitteballen er i tillegg ergonomisk riktig.

Hold øye med vår møbelkategori, hvor det ofte er svært gode tilbud å finne. Og husk at vi har prisgaranti, så bestemmer du deg for å kjøpe, så finner du det ikke billigere andre steder enn her.