outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Barstoler

Her på siden har vi håndplukket de fineste barstolene fra diverse merker og i forskjellige prisklasser. Dette gjør det mulig å finne nettopp den barstolen som passer til hjemmet. Så hvis du står og mangler en barstol eller bare flott interiør til kjøkkenet eller stuen, er du på helt riktig sted. Barstolene finnes i all slags materialer og designs, som alle setter hvert deres flotte preg.

Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

21 artikler

Flotte barstoler til enhver smak

Se f.eks. den store kontrasten mellom Primum barstol fra Bent Hansen, som med sitt klassiske uttrykk gir rommet en elegant utstråling og Magino Barstol fra Umbra som med sitt flotte og moderne design utstråler et ungdommelig og moderne touch. Leter man etter enkelt, men flott design, så legg merke til Bloomingville Friend Barstol som finnes i flere farger. På tross av det enkle designet, er barstolen som tatt ut av den professjonelle baren. Er man ikke så glad i et metallisk sete tilbyr vi også Bloomingville Indus Barstol, som har et utrolig flott sete som også finnes i flere farger. Det store utvalget av barstoler gjør det mulig å finne akkurat den barstolen man har forestilt seg, samtidig med at man er sikret å være en høy kvalitet, lav pris og en forståelse for det moderne.

Barstoler fra de beste merkene

Blant barstolene er både merker som BloomingvilleBent Hansen og Umbra representert, som alle er kjent for deres veldig gode kvalitet. Alle merkene har deres helt eget syn på hjemmet og deres helt egene mening med de produktene de produserer og derfor vet man alltid at det er lagt mye tanke inn i produktene. Derfor er det også mulig å finne en masse andre produkter fra de samme merkene, ta f.eks. en titt på vårt store utvalg av innredningstilbehør, så hjemmet ditt aldri blir kjedelig. Det er i også ofte tilbud på barstolene våre og de fleste av dem kan leveres uten frakt.