outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Hyller

Små hyller, store hyller, trekantede hyller eller hyller med speil. Her finner du det hele og mere til. Hyller er et essensielt element i hjemmet, fordi de både kan brukes til å skape struktur, til dekorasjon og til å sørge for et oppryddet hjem. Vi har håndplukket alle de fineste, smarteste og praktiske hyller til deg og ditt hjem, så du kan finne nettopp den hyllen du mangler. Utvalget vårt inneholder hyller fra alle de førende merkene innenfor interiør og de finnes i diverse designs, former og farger. Hver en hylle utstråler noe helt spesielt og preger rommet på sin egen unike måte. 

 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 114

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 114

Hyller til enhver bolig

Vi tilbyr hyller til alle hjemmets rom. Mangler du en hylle i baderommet ditt er en hylle med et speil helt genialt. Her finner du f.eks. Ib Laursen veggspeil metall. Bruk hyllen til tannbørster eller make-up og ha et speil tett på! Et annet rom som ikke kan klare seg uten hyller er uten tvil entreen. I entreen skal en hylle helst være så lite i veien som mulig og så hjelpsom som mulig. Legg merke til Outline Entre Hylle fra Leitmotiv, som kan settes over hodehøyde og fungere som et flott og hjelpsomt struktur element. Til et soverom, en stue eller et kontor er Cabinet House Hylle fra Present Time ideel, fordi den både har skuffer til å ha hjemmet oppryddet, men også en hylle til å holde rommet dekorativt. Pynt dessuten stuen med en liten enkel Stealth Hylle fra Umbra og dekorer med f.eks. et bilde som vil pryde rommet på ingen tid.

Søte hyller til barn

Til barnerommet er hyller uunnværlige og derfor inneholder vårt utvalg selvfølgelig også hyller som passer perfekt til barn. Hopp f.eks. ut i Stor Bokhylle (usynlig) fra Sebra, og la barnet se bøkene sveve fritt i luften. Det er både mystisk og annerledes og bidrar til en morsom hverdag. Hyller som Doodle Drop Bildehylle fra Roommate er også ideelle med deres gale design.