outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Reoler

På denne siden har vi samlet det flotteste utvalget av reoler, om du trenger bokreoler eller vinreoler, med skuffer eller uten skuffer og med hjul eller uten hjul. En reol er en viktig del av det strukturerte hjem og bidrar til et flott og oppryddet hjem. Vårt utvalg inkluderer produkter fra flere av Danmarks førende interiørprodusenter, så det alltid er noe til enhver smak. 

Bruk stigende rekkefølge

   

22 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

22 artikler

Fantastiske reoler til hjemmet

Utvalget vårt inkluderer blant annet flotte og praktiske reoler til kontoret, soverommet eller stuen. Se f.eks. den flotte Bloomingville Chloe Reol (Natur), som vil være helt ideel til opprydning og stuktur eller den smarte Bokreol Fushion fra Leitmotiv, som er et dekorativt element i seg selv. Til vinelskerne har vi også gode nyheder, én av disse kan være Reol 24 fra House Doctor, som har plass til 24 flasker! Hvis mann heller vil ha en mindre, så ta en titt på den lille og enkle Metal Vinreol (9 flasker) fra Ib Laursen.

Reoler til enhver smak

Det er viktig for oss å ramme alle målgrupper, så utvalget vårt av reoler inneholder reoler i en masse forskjellige materialer. Tre og metall er spesielt populært, så ta en titt på våre mange reoler i tre og metall. 
Ib Laursen Metall Reol er med sitt rustikke design og materiale av metall helt perfekt til både soverommet eller kontoret. Dens rå yttre og mange rom gir både plass og muligheten til alle mulige ting. Liker du tre bedre har vi Reol M/9 Rom og Tavle fra Ib Laursen, så du kan få styr på mapper og papirer. Vi kan her på dubuy.no like å sørge for et stort utvalg av de aller beste varene. Derfor har vi også sørget for at våre reoler har en god kvalitet og en god pris. Finn eventuelt noen flotte hyller, så du i det minste har oppbevaringsplass nok.