outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Spisestoler

Spisestoler er om vi vil det eller ikke en essentiell nødvendighet i ethvert hjem. - Så hvorfor ikke velge noen som pynter og fryder hjemmet. Om de skal stå i kjøkkenet eller et annet sted i boligen, så bør en stol være både funksjonell, komfortabel, nydelig og holdbar.

På dubuy.no vet vi at alle disse kriteriene er viktig når du er på jakt etter nye stoler til hjemmet. Derfor har vi kun stoler i god kvalitet, som setter sammen funksjonalitet og design. 

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 42

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 42

Spisestoler som matcher din bolig

Du vil her på siden finne et stort utvalg av stoler i diverse farger og designs og under vårt brede sortiment finner du merker som Bent Hansen, House Doctor og Ib Laursen. Ønsker du for eksempel å skape et rustikt look, vil du med fordel kunne bruke denne Ib Laursen Alex Stol. Ib Laursen har også mange andre stoler som er mere nøytrale og klassiske, som denne Provence stol som både kommer i en hvit og naturfarget utgave. Liker du derimot den mere moderne stolen, vil den innovative Liva Stol fra Canett, være noe for deg.

Den Skandinaviske trend

Hvis den nye nordiske stilen er noe for deg, vil du naturligvis også kunne finne noe. Bloomingville har blant annet den flotte og elegante Friend stol, som også kommer i en mere sofistikert sort farge.

En klappstol behøver ikke å være kjedelig

Som et morsomt innspark har House Doctor designet en klassisk klappstol i flotte blå nyanser. De unike Fold It stoler, vil garantert bli komplimentert og skille seg ut i mengden. - Så er du også lei av kjedelige sorte klappstoler til når du får ekstra gjester, så skulle disse stolene kanskje være ditt neste kjøp?