Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK211
    NOK265
  2.  
  3. -
Farge

Product was successfully added to your shopping cart.

Nøkkelholdere

De fleste av oss vet hvor irriterende det er å forlegge nøklene våre, slik at du gang på gang ikke finner dem. Og de blir alltid borte på de mest upraktiske tidspunkt! Investerer du i en av de smarte nøkkelholderne her fra Dubuy.no, er det slutt på å kaste bort nøklene, hvor du går og står – eller så har du i det minste ingen unnskyldning lenger. Her på siden får du et raskt overblikk over alle nøkkelholderne vi har i sortimentet, og vi tør å love at det er noe for enhver smak.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

2 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

2 artikler

Er det ’bare’ nøklene dine du mangler lagringsplass til, kan det være at en flott nøkkelring i flettet lær er noe for deg? Den fåes i tre forskjellige farger og garanterer at nøklene dine ikke blir vekk i en lomme eller i bunden av vesken. Mangler du lagringsplass til ting og tang fra lommen såvel som en nøkkelholder, vil du sannsynligvis begeistres av vår Keywall fra Neon Living, som i øyeblikket er på tilbud med en besparelse på 22 %. Her er det både plass til nøkler, mobiltelefon, kvitteringer, kulepenner og andre mystiske ting fra lommenes dyp. Eller hva med våre praktiske Cubby Container, som ikke bare er en nøkkelholder men også en knagg med oppbevaringsmuligheter?

Husk at du får prisgaranti her hos Dubuy.no, så selv om favoritt-nøkkelholderen din ikke er på tilbud akkurat nå, kan du være sikker på at du får den til de beste prisene. Vurder også å kjøpe en nøkkelholder i gave til venner og/eller familie – du er neppe den eneste i din omgangskrets som har det med å rote bort nøklene dine!