BLACK FRIDAY SPAR 20-70% -SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Oppbevaring

De færreste klarer seg uten oppbevaringsløsninger i boligen. Oppbevaring er nødvendig for å få orden på kaoset – det være seg oppbevaring av dvd’er/cd’er, oppbevaring av møbler, oppbevaring av magasiner, oppbevaring av smykker, oppbevaring av nøkler, av ting og tang. Kort sagt: oppbevaring av alt!
Hos dubuy.no er vi leveringsdyktig i mer eller mindre alt innenfor oppbevaring. For oppbevaring er jo ikke bare oppbevaring. Det er esker, krukker og bokser. Bøtter, spann og kurver. Stativer, knagger og hyller. Og mye mye mer. Følg derfor med her, når du enda en gang står å ønsker deg en fiks oppbevaringsløsning, og klikk deg inn på kategorien som best passer til dine behov.
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 282

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 282

Våre oppbevaringer kommer i mange forskjellige utseender og behandlinger, men felles for alle er at de er utført i høy kvalitet og med en høy designmessig verdi. Derfor er det enkelt for deg å finne en oppbevaringsmulighet som passer inn hos akkurat deg. Velg f.eks. Cubbys morsomme knaggrekker med innebygget oppbevaring av alt som er fint å ha tilgjengelig men som man aldri vet hvor man skal gjøre av.
 
Vi har ofte oppbevaring på tilbud, og finner du ikke din favoritt-oppbevaringsløsning på salg, kan du glede deg over at vi har prisgaranti her hos dubuy.no. Noe som betyr at du ikke finner oppbevaringsløsningen billigere noe annet sted.