Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Pledd og tepper

Vi kjenner alle den deilige følelsen av å krype godt inn i et lekkert, mykt og stort pledd. Derfor vil du under denne kategorien også finne skjønne pledd og tepper i et hav av farger og materialer, så du finner et pledd eller et teppe, som matcher dine preferanser med komfort samt setter seg som siste detalje til innredningen.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

24 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

24 artikler

Tepper til alle rom

Pledd og tepper behøver ikke kun være noe behagelig som forbinner kalde høstkvelder i sofaen med en god kopp kaffe. Her på siden finner du også et stort utvalg i flotte sengetepper, som vil være en opplagt måte å skape det perfekte finish til innredningen. 

Ønsker du litt farge til barnerommet vil de fantastisk myke og flotte Tint Pledd fra Normann Copenhagen være et godt og kvalifisert bud. Pleddene som kommer i en lang rekke forskjellige farger, er fremstilt av 100% lammeull, så du sørger for å holde dine kjære varme alt imens det er mulighet for å finne en farge som passer dem.

Lekre pledd med ull

Under det store utvalget av tepper og pledd vil du også kunne finne et hav av tepper lagd av ull, som sikrer den lekreste komfort og opptimal mulighet for varme. Så sitter du også ofte å småfryser på de lyse, men kjølige sommerkvelder, vil denne Bloomingville pledd, lagd av ullblanding være helt ideel. Bloomingville har også lagd en hel rekke andre behagelige og varme tepper i ullblandinger, så det er noe som passer helt perfekt til din stil. Til de sene sommerkveldene vil du også finne dette unike og fine fleece teppe i rosa nyanser - som også egner seg veldig godt til kalde vinterdage på sofaen.

Kvalitet er en merkesak

Uansett hvilkent pledd eller teppe som passer inn i din innredning kan du være sikker på god kvalitet og innovativt design. Både House DoctorFerm LivingNeon LivingMette Ditmer og Bloomingville fremstiller tepper og pledd i en kvalitet, som er noe for seg selv.