Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Puter & tepper

Puter er uunværlige! Så kort kan det sies! Puter koser, skaper stemning, er gode å ha i ryggen og under hodet. Puter pynter opp sofaen, sengen, på barnerommet, og puter er rett og slett veldig bra å ha.
Det finnes et stort utvalg av flotte puter, og på denne siden kan du se alle putene vi har i sortimentet. 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 519

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 519

For ikke så lenge siden var det ugleputer som var høyt oppe på ønskelistene. Og det er de fortsatt, hvis man skal dømme etter etterspørselen. Se for eksempel de flotte ugleputene fra Sebra, som vil være en suksess på barnerommet. Ferm Living har noen morsomme og humoristiske puter med bl.a. en katt, en panda og en elefant, hvis du har blitt lei av ugler. Hvis du likevel ikke kan stå i mot søte, litt naive motiv, så har du muligheten her. 
 
Kanskje synes du at ugleputer og andre dyr er litt for barnslig til sofaen, da har vi heldigvis mange andre flotte puter du kan velge mellom. Bl.a.den flotte Dollis-puten fra MOW Living. Vil du likevel gjerne ha litt av dyreriket inn i sofaen, kan du implementere det med de fantastiske putene med dyremotiv fra By Nord. Svært livaktige og dekorative – og helt perfekte til f.eks en grå sofa.

Vi har ofte tilbud på putene våre, og ellers har vi prisgaranti. Du finner derfor ikke puter billigere andre steder enn her hos oss. Slå deg derfor løs i vår puteavdeling og finn en eller flere puter du liker aller best!