Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Sengetøy

Det er ikke noe som å legge seg i nyvasket sengetøy. Den knitrende følelsen av dynen, stoffets kjølighet og duften, hvis sengetøyet har hengt til tørk utenfor … Sengetøy kommer i mange farger og mønstre, og her hos dubuy.no har vi samlet et bredt utvalg av vakkert sengetøy, som vi synes har en design- og kvalitetsmessig verdi, som gjør det til noe helt unikt.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

7 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

7 artikler

Vi har blant andet sengetøy fra Mette Ditmer, som kjennetegnes ved å ha en helt unik (høy) kvalitet og noen fine farger og mønstre.

Er du på utkikk etter babysengetøy, som skal tåle det ene og det andre, samtidig med at det skal være fløyelsmykt, har vi babysengetøyj fra Smallstuff – og faller du så mye for mønstret og kvaliteten at du ikke kan unnvære det selv, fåes det også som både junior- og voksensengetøy.

Når det gjelder sengetøy til barn, har vi også vakre og morsomme sengesett fra Sebra, som får frem smilet hos selv det trøtteste barn. I tillegg har det store vaskemerker på siden som babyen vil elske å gripe tak i og kose med.

Alt i alt har vi temmelig mange forskjellige flotte mønstre og kvaliteter, når det kommer til sengetøy, så se deg rundt og se om det ikke er noe du liker. Det tør vi nesten garantere at det er.

Vi har i tillegg ofte tilbud på våre sengetøy, og ellers har vi prisgaranti på alle våre varer inkl. sengetøy, så du gjør alltid et godt kjøp på dubuy.no.