UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Settekasser

I gode gamle dager var settekassen et svært viktig arbeidsredskap for typografene. Det var her de la de blystøpte bokstavene som ble brukt til boktrykkeri, og den gang er det visst sikkert å si at ingen så mye som tenkte på å bekle settekassen (som rettelig rent faktisk heter en setteRkasse) med tapet og/eller male den i funky farger, som er tilfellet i dag.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 26

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 26

Men tidene endrer seg som du vet, og settekassen har ikke vært brukt som arbeidsredskap på mange, mange år. Nå har settekassen i stedet fått en renessanse som pyntegjenstand i boligen – typisk på barnerommet, hvor det er litt mer fritt leide til å sparke i gang med farger og mønstre.  Der de gamle settekassene var litt vanskeligere å ha med å gjøre pga. de mange – ofte temmelig små – rommene, er de moderne settekassene litt mer praktisk inndelt, og de kan ofte romme dine egne eller barnas små skatter. En liten figur, en miniatyrvase, en LEGO-mann eller noe annet som pynter opp og kanskje er i trygg avstand fra kjæledyr eller småsøskenes herjinger.
 
Hos dubuy.no fører vi fine og populære settekasser fra henholdsvis Neon Living og Ferm Living. Settekassene fra Neon Living er lagd i transparent akryl og kommer i et veld av farger og formater. Settekassene fra Ferm Living er produsert i kryssfinér og mer avdempet i uttrykket, men ikke mindre vakre.
 
I tillegg fører vi en hvit settekasse, som for øyeblikket er på tilbud. Faktisk kan du spare hele 66 % på settekassen som er lagd i tre. Den er helt klassisk og passer inn mer eller mindre overalt. Så putt en i handlekurven, og så gå i gang med å finne små yndlingsting – slik at du er klar til å flytte inn i settekassen så snart den kommer med posten.