UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Skinn

Skinn er lekre, luksuriøse og utrolig myke, så det er ingen god grunn til at du ikke får anskaffet deg et. Her hos DuBuy forhandler vi skinn fra anerkjente merker som Bloomingville og Ib Laursen og skinnene fås i forskjellige former, farger, materialer og med forskjellige formål.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

24 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

24 artikler

Utover at skinn er en lekker kvalitet og skjønn å krølle seg sammen på, så kommer skinn også i en masse utformninger samt alle slags luksuriøse materialer. Du vil her på siden finne et stort utvalg av materialer som for eksempel semsket skinn, lammeskinn, saueskinn, tibetansk seteskinn og til og med også mongolsk lammeskinn. Blant annet vil du finne en lang rekke puter i forskjellige former, farger og forskjellige typer skinn. Det store og brede utvalget gjør det lett for deg å finne noe som passer perfekt inn i din stil og innredning. Blant annet Ib Laursen Tibetansk seteskinns pute i hvit, som vil fryde sofaen i stuen, akkurat som puten vil være veldig flott på en daybed eller ovenpå et sengeteppe i soverommet. Bloomingville har også lagd en flott rund saueskinnspute, som med sin spesielle form, vil kunne gjøre innredningen din både unik og personlig. Utover de mange lekre puter, finner du også en lang rekke fine lammeskinn i forskjellige farger. Deriblant dette skjønne Mongolsk Lammeskinn fra Bloomingville, som har en flott og karakteristisk farge som vil fryde en enkel og minimalistisk innredning.

Tibetanske lammeskinn i et hav av farger

Ib Laursen har klart å skape en lang rekke lammeskinn av tibetansk ull i en lang rekke flotte farger, så det er noe til enhver. Dette Ib Laursen Tibetansk Lammeskinn i fargen oliven, vil blant annet gi en flott kontrast til en ellers lys innredning. Mangler du derimot en søt tilføyelse til et soverom vil dette Ib Laursen Tibetansk Lammeskinn i fargen malva, være et godt forslag - og faller det ikke helt i guttens jord, så kommer teppet også i en tilsvarende blå farge, som heter Tibetansk Lammeskinn Lyseblå

Er de langhårede skinnene litt for mye, så husk på at vi også forhandler denne fine saueskinnspute fra Bloomingville, som er noe kortere i pelsen. Og er du bare helt vill med saueskinnsputen, så finner du også et Bloomingville Saueskinnsteppe som er hele 90cm i diameter - mere enn stor nok til å sette kalde føtter på, for å varme dem.