kæmpe udsalg på +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2000 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2000 NOK + gave.

Vi sender næste gang i morgen kl. 13:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Smykkestativer

Hvis du har mer enn ett par øreringer og opp til en håndfull forskjellige halskjeder, så har du helt sikkert opplevd at du enten ikke finner de smykkene du gjerne vil ha på, eller at øreringene har floket seg inn i halskjedene, som i tillegg også har floket seg fullstendig inn i hverandre. Med litt orden i smykke-kaoset er du i fremtiden ferdig med det problemet! 
Her hos dubuy.no har vi mange forskjellige slags smykkeoppbevaring. Vi har smykkeskrin, smykkeholdere, smykketrær, vakre esker til smykkeoppbevaring, smarte oppbevaringsbrett, som er ideelle til f.eks ringer og øreringer, og så videre. 

Smykkestativ

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 44

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 44

Pulpo har f.eks lagd en smart knagg, utformet som et gevir, som er ideell til å bruke som smykkeoppbevaring av smykkene du bruker jevnlig. Eller hva med et elegant Confetti smykketre fra danske Zone? Det fåes – akkurat som gevir-knaggen – i mange forskjellige farger. Vil du gjerne gjemme smykkene litt vekk, har Umbra noen smarte smykkeskrin; et smart lilla laget i bambus med flere forskjellige brett til smykkeoppbevaring inni, eller hva med et mer humoristisk; et smykkeskrin utformet som et piano, hvor tangentene er små esker til ringene dine?
 
Umbra har også lagd smykkeholderen Little Black Corset eller dens storesøster smykkeopbevaringen Little Black Dress. Begge fungerer som en form for plastiklomme med flere forskjellige rom og løkker til å henge smykkene i. Når smykkeholderne ikke er i bruk, kan de henge diskret i et skap hvor de ikke tar mye plass. Du kan også velge å la smykkeholderne henge fremme og bruke dem som et element i innredningen din.