JANUAR UTSALG - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Smykkestativer

Hvis du har mer enn ett par øreringer og opp til en håndfull forskjellige halskjeder, så har du helt sikkert opplevd at du enten ikke finner de smykkene du gjerne vil ha på, eller at øreringene har floket seg inn i halskjedene, som i tillegg også har floket seg fullstendig inn i hverandre. Med litt orden i smykke-kaoset er du i fremtiden ferdig med det problemet! 
Her hos dubuy.no har vi mange forskjellige slags smykkeoppbevaring. Vi har smykkeskrin, smykkeholdere, smykketrær, vakre esker til smykkeoppbevaring, smarte oppbevaringsbrett, som er ideelle til f.eks ringer og øreringer, og så videre. 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 31

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 31

Pulpo har f.eks lagd en smart knagg, utformet som et gevir, som er ideell til å bruke som smykkeoppbevaring av smykkene du bruker jevnlig. Eller hva med et elegant Confetti smykketre fra danske Zone? Det fåes – akkurat som gevir-knaggen – i mange forskjellige farger. Vil du gjerne gjemme smykkene litt vekk, har Umbra noen smarte smykkeskrin; et smart lilla laget i bambus med flere forskjellige brett til smykkeoppbevaring inni, eller hva med et mer humoristisk; et smykkeskrin utformet som et piano, hvor tangentene er små esker til ringene dine?
 
Umbra har også lagd smykkeopbevaringen Little Black Dress. Denfungerer som en form for plastiklomme med flere forskjellige rom og løkker til å henge smykkene i. Når smykkeholderen ikke er i bruk, kan den henge diskret i et skap hvor de ikke tar mye plass. Du kan også velge å la smykkeholderen henge fremme og bruke dem som et element i innredningen din.