KJØP JULEGAVER NÅ - VI BYTTER TIL 15. JANUAR

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Søppelbøtter

Enten du kaller det en søppelbøtte, et avfallsspann, en pedalbøtte, en papirkurv eller noe helt femte, så er det et faktum at alle har bruk for en, for vi produserer alle avfall i større eller mindre mengder. Avfall i seg selv er ikke så spennende, men det behøver jo ikke å bety at søppelbøtten ikke kan være det. 
Her hos dubuy.no har vi samlet et bredt utvalg av noen av de flotteste og mest brukbare designsøppelbøttene på markedet, så uansett om du mangler en søppelbøtte til kjøkkenet, en pedalbøtte til baderommet, en pedalbøtte med eller uten lokk eller en annen variant, så er sannsynligheten for at vi har noe som imøtekommer dine behov, temmelig stor.
 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 36

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 36

Du kan velge en Mr. P-søppelbøtte designet av Chaiyut Plypetch som får frem et smil, hver gang du skal kaste noe i pedalbøtten. Eller hva med en pedalbøtte med sensor, slik at du ikke behøver å bruke hendene, når den skal åpnes eller lukkes?
 
Du kan også få en søppelbøtte som ligner på en stor brusboks, eller en klassisk pedalbøtte – mulighetene (og merkene) er mange, og det er bare opp til deg å velge. Søppelbøttenes natur avhenger selvfølgelig også av hvor du har tenkt å bruke den, men uansett har vi søppelbøtter til alt, så se deg rundt her på siden, og finn din favoritt.
 

Husk i øvrigt også, at vi ofte har tilbud på affaldsspande, og at vi altid har prisgaranti på alle vores produkter.