UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Speil

Speil er, om vi vil innrømme det eller ikke, litt av en nødvendighet i ethvert hjem. Sitter håret ordenlig? Skal det rettes på tøyet, eller fungerer det bare slett ikke? Speil har en lang rekke bruksmuligheter og selvom vi ofte forbinder speilet med et smalt møbel, som skal bare skal henge på veggen, så vi kan se oss selv, rommer speilet mye mere potensiale.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 128

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 128

Speil til baderommet

Som vår umiddelbare tanke er, hører det naturligvis et speil til på baderommet. Men hvem sier det trenger å være et kjedeligt speil? Vi forhandler et bredt og stort utvalg av speil, så du finner det som nettopp passer til ditt baderom. Om det skal være med oppbevaring som dette flotte og unike Cubiko speil fra Umbra, eller om det skal være et mere vintage inspirert speil som dette Veggspeil metall m/hylle fra Ib Laursen

Speil i alle størrelser

Utover at speil kan ha mange formål, fås de også i et hav av størrelser og former. Vi forhandler blant annet det brede og fine Chic Speil m/hylle fra House Doctor, som er opplagt til over en bred vask eller kanskje over en bred kommode i entréen. Til baderommet vil den unike Vana Makeup holder (grå) fra Umbra være en dekorativ tilføyelse til bordet, som enda en gang forbinder funksjonalitet og godt design.

Til tenåringen

Tenåringen bruker lang tid foran speilet, så hvorfor ikke investere i et speil til soverommet deres? Til bordet har vi en lang rekke speil som vil kunne fryde rommet. Blant annet dette flotte Bloomingville speil (gull), som også fås i sort metall samt hvitt med marmorfot. See Me Make-up speil fra Umbra, er også et godt forslag, da den med den fine mulighet for oppbevaring, kan sørge for at smykker eller annet ikke blir vekk.

Gulvspeil

Mangler du et høyt speil, hvor du kan se det hele, fikser vi også det. House Doctor Gulvspeil Chic Sort har et fint retro inspirert design, alt imens dets enkelhet gjør at den passer inn i ethvert hjem.