Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK318
    NOK531
  2.  
  3. -
Farge

Product was successfully added to your shopping cart.

Tavler

Er du på jakt etter rammer til bilder og/eller en tavle som kan piffe opp et eller flere rom i boligen, så er det her det skjer. Vi har samlet vårt store utvalg av både rammer og tavler til deg her på siden, og vi har i tillegg delt dem opp i oversiktlige kategorier, slik at det bare er å komme i gang med å se. 
Vi har alt det hjertet kan begjære av magnettavler, europa- og verdenskart, oppslagstavler, små og store rammer, rammer i henholdsvis sort, sølv, og så videre. Vi tør nesten å love at vi også har noe som passer til akkurat deg og din smak for rammer og tavler.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

3 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

3 artikler

Enten du liker et helt klassisk uttrykk eller det som er litt mer ’fjollete’, så kan vi hjelpe deg. Hva med en fotoramme som med plads til 20 bilder? Det kan også være at du er mer til vår stilrene kort- og fotoholder, som er en tynn wire så den nærmest får kort og bilder til å sveve?
 
Det kan også være at du vil hoppe med på tendensen om å ha et flott kort  hengende over spisebordet, så både du og resten av familien kan sluke litt geografi samtidig som frokosten? Mulighetene er uendelige, og det er kun deg og fantasien din – og lommeboken – som setter grensene.
 
Vi har ofte tilbud på våre rammer og tavlet her på dubuy.no, så sørg for "å stikke innom" med jevnlige mellomrom å se om vi har et tilbud som du ikke kan motstå. Og husk at vi har prisgaranti på alle våre varer – også på alle rammer og tavler – så du finner ikke våre varer til bedre priser andre steder.