kæmpe udsalg på +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Tavler

Er du på jakt etter rammer til bilder og/eller en tavle som kan piffe opp et eller flere rom i boligen, så er det her det skjer. Vi har samlet vårt store utvalg av både rammer og tavler til deg her på siden, og vi har i tillegg delt dem opp i oversiktlige kategorier, slik at det bare er å komme i gang med å se. 
Vi har alt det hjertet kan begjære av magnettavler, europa- og verdenskart, oppslagstavler, små og store rammer, rammer i henholdsvis sort, sølv, og så videre. Vi tør nesten å love at vi også har noe som passer til akkurat deg og din smak for rammer og tavler.

Tavler

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 164

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 164

Enten du liker et helt klassisk uttrykk eller det som er litt mer ’fjollete’, så kan vi hjelpe deg. Hva med en kombinasjon av en veggklokke og en tavle fra Karlsson? Eller en fotoramme som er så stor at den kan brukes som romdeler? Det kan også være at du er mer til vår stilrene kort- og fotoholder, som er en tynn wire som skal henges fra taket så den nærmest får kort og bilder til å sveve?
 
Det kan også være at du vil hoppe med på tendensen om å ha et flott kort hengende over spisebordet, så både du og resten av familien kan sluke litt geografi samtidig som frokosten? Mulighetene er uendelige, og det er kun deg og fantasien din – og lommeboken – som setter grensene.
 
Vi har ofte tilbud på våre rammer og tavlet her på dubuy.no, så sørg for "å stikke innom" med jevnlige mellomrom å se om vi har et tilbud som du ikke kan motstå. Og husk at vi har prisgaranti på alle våre varer – også på alle rammer og tavler – så du finner ikke våre varer til bedre priser andre steder.