Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Telysestaker

Danmark er over hele verden kjent for det veldig interessante begrepet ”HYGGE” og er det noe som underbygger hygge mere enn når mørket faller på og man kravler inn under et teppe, alt imens det står fine levende lys rundt omkring? - Nej vel? Derfor vil du også finne tonsvis av forskjellige, flotte, dekorative og nettopp hyggelige telysestaker under denne kategorien. For uansett om du sitter utenfor en skjøn sen sommerkveld og ønsker ekstra hygge til bordet, eller om du sitter innenfor i sofaen på en kald høstkveld, krøllet opp i et teppe, vil små telys skape et stemningsfullt lys til øyeblikket.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 148

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 148

Hurtig og lett vei til god atmosfære

Telys er en hurtig og fantastisk løsning for å få skapt en rolig stemning til en middag eller bare til en ganske almindelig kveld hjemme. Så hvorfor ikke utnytte det og dekorere boligen med en lang rekke flotte og innovative telysestaker som ikke bare er dekorative når lyset er tendt, men også når lyset er slukket. Vi tilbyr flotte telysestaker fremstilt i lekre materialer fra merker som Stelton, Zone og Normann Copenhagen.

Til den innovative og kreative

Er boligen preget av innovative og nytenkende idéer, vil en telysestake som denne gummi telysestaken fra Zone være et fantastisk forslag på pynt til vinduskarmen eller andre steder i hjemmet. Utover denne finner du også mere rustikke inputs til boliginnredningen som disse telysestakene, fra Bloomingville som er lagd av naturtre. Disse telysestakene vil både være utrolig flotte på hagebordet en sen sommerkveld, samt gjøre boliginnredningen både rustikk og rolig.

Hvis du heller er på utkikk etter noe klassisk og enkelt, er Kählers Hammershøi telysestake et godt bud. Serien som består av en rekke telysestaker i forskjellige størrelser, farger og former, vil med fordel kunne mikses for et mere uttrykksfullt input til boligen.

Bortsett fra telysestaker fra SteltonZone og Normann Copenhagen kan du også finne staker fra merket Blomus, som har lagd den ytterst elegante og stilrene telysestaken Nero, som forbinder klart glass og sort metall

Bredt utvalg

Under denne kategorien vil du garantert finne en telysestake som matcher innredningen din. Du vil med fordel kunne se på kategorien Lysestaker, hvor det er rik mulighet for å finne lysestaker til blant annet bloklys, som du med fordel kan mikse med telysestaker.