VINTERUDSALG - SPAR OP TIL 80% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Termometer

Det er alltid fint å kunne ta temperaturen på noe. Enten det er det politiske klimaet, temperaturen utendørs, på steken i ovnen, badstuen eller feberen på barna – et termometer er en nødvendighet i ethvert hjem.

Termometer

Bruk stigende rekkefølge

   

3 vare(r)

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

3 vare(r)

Det vet vi hos dubuy.no, og derfor har vi samlet en lang rekke temometre med høy designmessig verdi såvel som kvalitetsmerke. Du kan f.eks få et utendørs termometer fra Eva Solo. Det settes på vinduet med sugekopper, så du og barna kan se om dere skal finne frem kjeledressen, eller om dere kan nøyes med en varm jakke, innen dere går hjemmefra. Du kan også få termometre til både uten- og innendørs bruk, og hva med et trådløst termometer til grillsteken? Vi har alt her hos dubuy.no – det er bare å velge.
 
Er det vinen du har behov for å få tempereret, kan vi også fikse det. Vi har flere forskjellige vintermometre, og et av dem er i selskap med en dekanteringskork, sånn at du er sikker på å kunne servere et temperert og velskjenket glass vin.
 
Husk, at du får rask levering hvis du bestiller varer – det være seg uten- og innendørs termometre eller noe helt tredje. Vi har også prisgaranti på samtlige varer i vårt sortiment.