Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Klokker

Få styr på tiden med en ny klokke! 
Hos Dubuy er vi lagerførende innenfor klokker i et hav av forskjellige designs og gir som alltid prisgaranti på alle varer. Vi forhandler et kjempeutvalg av veggklokker fra bl.a. Karlsson og Nextime. Både Karlsson  og Nextime  er kjent for høy kvalitet, som kan kjøpes til veldig fornuftige priser. Begge merkene lever altså perfekt opp til våre krav om klokker i førsteklasses kvalitet.Nedenunder finner du både store veggur, radiostyrte veggur, veggur med tall, barne veggur og allverdens andre veggur og alarmklokker. Det er altså alltid svært enkelt å få styr på tiden, her på Dubuy.no. 
Se vårt store utvalg av forskjellige klokker i kategorien nedenunder, alt fra små alarmklokker til store veggur.

Moderne Vægure - Køb Billigt hos Dubuy.dk

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 37

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 37

Herunder finner du både store veggurradiostyrte veggurveggur med tallbarneveggur og all verdens andre veggur og alarmklokker. Det er egentlig alltid ganske lett å få styr på tiden her på Dubuy.no. 
Se vårt store utvalg av forskjellige klokker i kategorien under, helt fra små alarmklokker til store veggur.

Klokken til deg

Karlssons Big time (sort) er en elegant klokke, uten tall. Klokken er sort og er et perfekt match med alle farger, det er faktisk ikke en farge sort ikke klinger godt sammen med. Klokken er et godt bilde på kreativ tenkning og dekorativ utsmykning. Klokken er lagd i fargen sort og er utrolig dekorativ på en hvit vegg.

Innovativ og elegant Qlocktwo Classic klokke i sort stål fra Biegert&Funk. Qlocktwo viser tiden på en flott og annerledes måte, som gjør klokken unik og spesiell. Visning av tiden blir med ord gjort til et statement på veggen din utover det vanlige. Klokken klarer å prestere på den måten at det med de klare og skarpe LED lysene gir deg tiden på ethvert tidspunkt på døgnet. Lyset dempes automatisk etter hvor mye lys det er i rommet, det fungerer med den innbyggede lyssensor. Med Flash setter app'en kan du innstille tiden på din Qlocktwo Classic etter din IPhone - En lett måte å sette tiden på. Denne Qlocktwo er utført i en flott hvit treramme med en flott sort magnetisk stålplate påmontert. Bruk den som veggur eller bordklokke med de to enkle og gjennomsiktige akryl klossene som følger med. Vegguret måler 45x45x2 cm. Klokken finnes også i flere farger som: hvit, blå, gull og mange flere.

Brick Flip klokken fra Leff Amsterdam er en ytterst elegant klokke. Klokken er murstensformet og er et fikst redskap til å vise tiden i hjemmet ditt. Klokken kan stå og pynte på bordet ditt eller henge på veggen og se bra ut. Klokken er fremstilt i rustfritt stål med kobberbelegning og ruster derfor ikke. Flip klokken måler B36×H15,7×D12,8 cm. Og den passer inn i de alle fleste rom.

En annet klokke som skiller seg ut er flip klokken med engelsk tekst, som flipper for hvert minutt. Klokken er avlang og skal ligge eller henge vannrett og vil se bra ut de fleste steder i hjemmet ditt. Flip klokken er sort med hvit tekst på. Teksten er på engelsk. Klokken måler 80x16.