outlet - SPAR 10-70% - SE UTVALG HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Veggur med tall

Nedenfor ser du vårt fine utvalg av veggur med tall. Vi har alltid et svært bredt utvalg av veggur med tall på lager, og det vil nesten garantert ikke ta lang tid å finne et veggur med tall nedenunder, som vil passe inn i nettopp ditt hjem. Vi har satt sammen vår katalog med mange forskjellige designere og merker. På denne måten håper vi at det vil være så spennende som mulig å se gjennom våre veggur med tall. Alle våre klokker med tall er både spennende, og holder samtidig tiden presist og påltelig. Med disse får man både en praktisk og dekorativ gjenstand til hjemmet.

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 137

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 137

Her på siden finner du et hav av veggur med tall. De finnes i all verdens designs og farger, det eneste de alle har til felles er faktisk tallene - uansett om det er romertall eller almindelige tall. Dette er fordi vi her på siden setter stor ære i å presentere et kjempe stort utvalg, så du kan finne nettopp den klokken som passer til deg.

Finn en flott og enkel klokke til hjemmet

En stor del av klokkene våre er enkle, pene og lette å avlese. Dette gjør dem i stand til å passe inn i alle hjem og samtidig gjøre dem en naturlig del av innredningen. De enkle veggurene er til dem som ikke ønsker en klokke som vekker for mye oppmerksomhet. Med det sagt, betyr det naturligvis ikke at hverken designet eller kvaliteten er dårligere av den grunn - de er bare ikke helt så oppsiktsvekkende. Legg f.eks. merke til Anytime Veggur (sort) fra Umbra, som ligner det velkjente og helt ordinære vegguret, som man kjenner det. Klokken kan også finnes i andre farger, så det med sikkerhet passer til hjemmet. En annen klokke som er værd å se på, er Vintage Veggur Rund (sort) fra Karlsson. Denne klokken finnes også i andre farger og former, og har et tidløst design, så den alltid passer inn. Se også Karlsson Big Time Med Tall, som har et design som bare blir mer og mer populært. Denne klokken egner seg både til hjem med barn som skal lære klokken, men også eldre mennesker, hvor synet kanskje ikke er som det har vært. Med de store og frie tallene er man aldri i tvil om hva klokken er!

En masse morsomme og alternative klokker

Med et så stort utvalg som vårt er det selvfølgelig også et hav av morsomme, søte og alternative klokker til hjemmet. Pi:p Veggur (Sort)  er et godt eksempel på en av de mange supersøte veggur med tall, som vårt sortiment innebærer. Den egner seg både til barnerommet, men også resten av huset, idet det søte designet fortsatt ser naturlig og ikke alt for barnslig ut. En av de morsomme mulighetene er Ms. Spectacles Veggur fra Nextime. Dette vegguret vil lokke ethvert øye til seg og på en annerledes måte skape en morsom og glad stemning. Det er ingen munnvike som vender ned med denne klokken i rommet!

Ta også en titt på våre andre muligheter for klokker. Du er sikret kvalitet og prisgaranti!