UTSALG - minus 50-70% - KLIK HER

Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Urtepotter

Planter er flotte og skaper liv. Noen ganger kan planter innenfor være en utfordring. - Men frykt ikke, for her på siden vil du finne et hav av urtepotter som matcher din plantes behov, men også dine designforventninger. Er det smått med plassen vil du blant annet finne planteoppheng, og er det masser av plass? Ja... Så er det de flotte urtepottene lagd av bildekk, som gjør det mulig å ha en enda større plante til å fryde i stuen.

 
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 294

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 294

Umiddelbart høres en simpel urtepotte kanskje ikke så spennende ut, men dagens urtepotter er alt annet enn simple og kjedelige. I vårt sortiment finner du blant annet hengende urtepotter, urtepotter med matchende underskål samt planteoppheng som gjør det mulig for deg å skape enda mere uttrykk til din yndlingspotte.

Stort utvalg

Vi forhandler kjente merker som Ferm Living, House Doctor, HÜBSCH og Bloomingville så om du liker en klassisk, enkel og tidsløs urtepotte, eller om du jevnlig skifter dine urtepotter ut med sesongen, finner du noe i det store sortiment.

Hvorfor skal urtepotter stå i vinduet?

Det korte svaret er at det skal de ikke. Umiddelbart tenker man ikke en hengende urtepotte som det første, men det burde du kanskje, for utvalget er enormt. Se blant annet denne tidsløse Hengende Plantekrukke fra Ferm Living, som også kommer i en høy utgave. Det minimalistiske designet og de nedtonede fargene lar dine planter komme i fokus, så plantene skaper den flotte atmosfæren de er kjent for.
Hvis hengene planter blir litt for mye, så finner du også et hav av planteholdere fra anerkjente merker som Ferm Living, og Umbra. Blant annet vil du finne den minimalistiske Nesta planteskjuler, som klarer å forbinde eleganse med noe rått. Hvis du derimot gått tom for plass i vinduskarmen og andre steder har Ferm Living kreeret en flott plantbox såvel som Hübsch også har lagd et flott sett potter m/ben

Helt klassiske urtepotter

Er du derimot på jakt etter en helt klassisk og almindelig urtepotte til å ha stående, så har vi også et stort og bredt utvalg. Se for eksempel denne rå House Doctor Potter Gard sett av 2 eller denne mere elegante Bloomingville urtepotte (grå)

Urtepotter i alle størrelser

Har du en veldig stor plante som skal stå innenfor? Så er det ikke et problem vi ikke kan løse. Du vil med fordel kunne bruke den flotte Gummi Gulvpotte fra Sej Design, og hvis du ønsker et mere rått look, forhandler vi også de rustikke Urtepotte Bildekk XXL