Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. NOK277
    NOK572
  2.  
  3. -

Product was successfully added to your shopping cart.

Utendørs

Hvis du har en altan, en terrasse, en hage eller bare et lite frimerke med gress, hvor du kan nyte solens stråler når varmen begynner å overta fra den kalde vinteren, så kjenner du til konseptet utendørs aktivitet. Noen mennesker bryr seg ikke noe om det, men langt de fleste liker veldig godt å komme utenfor og kjenne solen, vinden, regnet og blesten. 
Her hos dubuy.no elsker vi å være utendørs, men det behøver jo ikke å være snakk om friluft og camping bare fordi det dreier seg om naturen, vel? Derfor har vi samlet en lang rekke produkter som kan brukes utendørs, og som hyller utelivet generelt – samtidig som at de er vakkert designet og har en høy bruks- og kvalitetsmessig verdi.
 
Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

4 artikler

De fleste som har en hage, liker at det er fugler i den. Og en trygg måte å lokke fugler på er ved å fore dem. Fugler spiser gjerne på et matbrett, så hvis du gjerne vil ha dem tett på, kan du med fordel velge et av våre flotte matbrett. Da har du også noe pent å se på når fuglene er ute og flyr. 
 
Born in Sweden har for eksempel designet et kjempehyggelig fuglebrett som heter Birdfeeder i gjennomsiktig gjenbruksplast.
 
Til dagdriveren eller livsnyteren har vi en lekker hengekøye fra Fatboy, og til lange sommerkvelder har vi flotte Lighthouse oljelamper fra Menu

Til de mer regnfule dagene har vi et utvalg av paraplyer, og i det hele tatt har vi ting nok til å omfavne utelivet uansett vær. Se deg rundt – og husk at vi har prisgaranti på alle våre varer som omhandler utendørs aktivitet.