kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Vaser og urtepotter

Vaser og urtepotter kommer du ikke utenom hvis du gjerne vil omgi deg med vakre avskårne blomster og/eller planter i krukker. Eller bare normale krydderurter. Du kan velge helt diskrete ensfargede vaser og urtepotter, eller du kan gå all in å bruke både vaser og urtepotter til å piffe opp kjøkkenet, stuen og/eller vindueskarmen.

Vaser & urtepotter

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 758

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 758

Hverken vaser eller urtepotter behøver heldigvis være fra Den Kongelige Porselensfabrikk for å ha en bruks- og designmessig verdi, og kjøper du litt billigere, enn det for eksempel en Kgl. Porselensvase koster, irriterer du deg heller ikke helt så mye, hvis den faller på gulvet under rengjøring eller vill lek. 
 
Vi har vakre vaser fra Kähler  og mange andre produsenter. Hvis det gjelder urtepotter, kan du få tre blomsterpotter i kule farger i en holder fra Present Time. Eller flotte urtepotter i aluminium fra Inkoncept.
 

Ikke sjeldent har vi tilbud på våre vaser og urtepotter, så hold et øye med denne siden. Og husk at vi har prisgaranti, så du finner ikke våre vaser og urtepotter billigere andre steder.