OUTLET - SPAR OP TIL 70% - SE UTVALG HER >
0 vare(r)

Det er ingen varer i kurven.

Frakt fra 249 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By
Pris
  1. Kr613
    Kr5978
  2.  
  3. -
Farge
Mærke

Product was successfully added to your shopping cart.

Vedovner og tilbehør

Det er ikke noe bedre enn å sitte foran en deilig varm peis eller vedovn, når vinden hyler og regnet rusker utenfor. Å sitte med føttene under et varmt teppe, kanskje med varm kakao i koppen og stirre inn i de vakre gyldne flammene kan være en balsam for sjelen. Men for å få en peis er det nødvendig å ha en skorstein. Og det er ikke alle forunt. Hos dubuy.no anerkjenner vi viktigheten av kos foran åpen ild, og derfor forhandler vi de populære bioethanol-peisene – eller bio-peisene som de også bare blir kalt.

Vedovner og tilbehør

Bruk stigende rekkefølge

   

8 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

8 artikler

Bioethanolpeiser og vedovner

Vi fører to bioethanolpeiser, som begge er av merket Blomus, og Tüv-godkjent. Begge er lagd i rustfritt stål av beste kvalitet. En bio-peis fungerer ved at det luktfrie spritproduktet bioethanol helles i en beholder i bunden av peisen og deretter antennes. Bioethanolens gassarter brenner, og du får noen flotte flammer og en viss mengde varme. Du kan få keramiske ’kubber’ til peisen, så den ligner en ekte peis.
 
I tillegg til bio peisene fører vi også en del tilbehør til peiser og vedovner. Var det f.eks noe med en flott vedkurv eller en form for oppsats i stål til å legge veden på. På den måten har du alltid ved tilgjengelig, når du skal fore ilden i vedovnen din. Vi har også peisesett som dette, slik at rengjøringen av vedovnen og området rundt den kan rengjøres i en fei. Hos dubuy.no er våre biopeiser og tilbehør til vedovnen utelukkende designprodukter, med lang holdbarhet, og som dekorerer rommet. Nå kan du både nyte ilden og det vakre tilbehøret ved siden av peisen.