kæmpe udsalg på +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Levering 1-3 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Wallstickers

Trenger du litt sprell på veggene dine, så er wallstickers kanskje noe for deg? Med en wallsticker kan du tilføre nytt liv til et kanskje litt kjedelig eller anonymt rom – helt uten å skulle ty til drastiske midler som avdekningspapp, maling og daglange renoveringsprosjekter. Wallstickers er klar til bruk, med en gang de kommer ut av pakken – du skal bare klebe dem opp der du kunne tenke deg noe fint å se på – i stuen, kjøkkenet, barnerommet. Eller kanskje på baderommet.

Wallstickers

Bruk stigende rekkefølge

   

22 vare(r)

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

22 vare(r)

Hos dubuy.no finner du dem i mange forskjellige former og farger og med mange forskjellige motiver. Av og til kan du også være heldig å finne dem på tilbud. Noen av de svært populære er f.eks dem vi har fra Ferm Living, som forestiller et tre. Eller Sebras flotte med trær/blomster, som vil pynte på ethvert barnerom. Vi har også wallstickers som kan mer enn bare å dekorere – f.eks ABC house Wallsticker, som kan brukes som innlæring av alfabetet, eller Kalender fra Ferm Living, hvor du kan notere avtaler i de enkelt feltene Enten ved hjelp av post-its eller ved å bruke vanlig kritt. Du kan selvfølgelig tørke av krittet igjen, så du kan gjenbruke veggdekorasjonen måned etter måned.

Ferm Living har også skapt Coat Tree Wallsticker, hvor du med et par knagger, kan skape en flott dekorasjon i eksempelvis entréen og samtidig få en unik stumtjener.