kæmpe HØSTSALG +9000 produkter - SPAR 20-80%  - SE UDVALGET HER >
0 vare(r)
Kjøp for 2500 NOK og få gratis frakt + gave

Det er ingen varer i kurven.

Fraktfritt over 2500 NOK + gave.

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestikk og bestikkholder

Alt vårt spisebestikk og salatbestikk har et svært elegant og stilig uttrykk som egner seg til både hverdag og fest.
Vi har pene og stilige bestikk til middagsbordet og barnebestikk som tåler litt av hvert. Dessuten har vi grillbestikk med biffkniver til biffene. I tillegg til dette har vi et utvalg av bestikkholdere og knivblokker som gjør det enkelt for deg å holde styr i bestikket og kjøkkenknivene. Våre bestikkholdere og knivblokker er skapt i et enkelt og funksjonelt design.
Vårt bestikk og bestikholdere selges selvfølgelig med prisgaranti. 

Bestikk & bestikkholder

Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 76

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

Vare 1 til 24 av totalt 76

Drømmer du også om det fuldt opdækkede spisebord med det perfekte stel, smukke servietter og hvad der ellers hører til? Hos DuBuy.no giver vi dig muligheden for alt dette. Bestikket er et godt sted at starte og uanset om du dækker op til en hyggelig grillaften, familiefødselsdag eller fin middag, har vi et bredt udvalg med lækkert bestik til hver en lejlighed. 

Herunder har vi samlet vores brede udvalg af bestik og bestikholdere, som alle har et super flot design og vil passe perfekt hjemme på dit spisebord. 

Vi har her hos DuBuy.no et bredt udvalg til både det store selskab men også til hverdagens familiemiddage. Alt vores spisebestik har et meget elegant og stilfuldt udtryk, som vil klæde dit spisebord til enhver begivenhed, og som egner sig til både hverdag og fest. 

Bestik til de yngste 

Hos DuBuy.no har vi også spisebestik til den yngste del af selskabet. Vi har nemlig også et bredt udvalg af børnebestik i mange af regnbuens farver. Alt vores børnebestik er udover det lavet i et materiale der gør, at bestikket holder til lidt af hvert, og passer derfor perfekt til ind i en travl hverdag med små børn. Happy Camper børnebestikket er for eksempel et godt køb for dig med små børn. 

Bestik til andre lejligheder

Her på siden har vi også grillbestik med steakknive til bøfferne. Vi har blandt andet steakkniv, til det har vi et stort udvalg af bestikholdere og knivblokke, som gør det let for dig at holde orden i bestikket og køkkenknivene. Vores bestikholdere og knivblokke er selvfølgelig også skabt i et enkelt og funktionelt design ligesom vores bestik.

Hvis du leder efter mere til borddækningen, har vi også hos DuBuy.no mange andre muligheder. Vi har blandt andet også tallerkener, glas, dækkeservietter og meget mere. 

HUSK: at vi selvfølgelig altid har prisgaranti på vores bestik og bestikholdere.