Frakt fra 99 NOK

Priser inkl. MVA og norsk toll

Levering 2-5 dage

 
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestikk og bestikkholder

Alt vårt spisebestikk og salatbestikk har et svært elegant og stilig uttrykk som egner seg til både hverdag og fest.
Vi har pene og stilige bestikk til middagsbordet og barnebestikk som tåler litt av hvert. Dessuten har vi grillbestikk med biffkniver til biffene. I tillegg til dette har vi et utvalg av bestikkholdere og knivblokker som gjør det enkelt for deg å holde styr i bestikket og kjøkkenknivene. Våre bestikkholdere og knivblokker er skapt i et enkelt og funksjonelt design.
Vårt bestikk og bestikholdere selges selvfølgelig med prisgaranti. 
 
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Loading ...Load More ...
Bruk stigende rekkefølge

   

6 artikler

Drømmer du også om et fult oppdekket spisebord med det perfekte servise, flotte servietter og det som ellers hører til? Hos DuBuy.no gir vi deg muligheten for alt dette. Bestikket er et godt sted å starte og uansett om du dekker opp til en hyggelig grillkveld, familiebursdager eller fin middag, har vi et bredt utvalg med flott bestikk til hver en begivenhet. 

Herunder har vi samlet vårt brede utvalg av bestikk og bestikkholdere, som alle har et super flott design og vil passe perfekt hjemme på spisebordet ditt. 

Vi har her hos DuBuy.no et bredt utvalg til både det store selskapet men også til hverdagens familiemiddager. Alt spisebestikket vårt har et veldig elegant og stilfullt uttrykk, som vil kle spisebordet ditt til enhver begivenhet og som egner seg til både hverdag og fest. 

Bestikk til de yngste 

Hos DuBuy.no har vi også spisebestikk til den yngste del av selskapet. Vi har nemlig også et bredt utvalg av barnebestikk i mange av regnbuens farger. Alt vårt barnebestikk er utover det lagd i et materiale som gjør at bestikket holder til litt av hvert, og passer derfor perfekt inn i en travel hverdag med små barn. Happy Camper barnebestikket er for eksempel et godt kjøp for deg med små barn. 

Bestikk til andre begivenheter

Her på siden har vi også grillbestikk med steakkniver til biffene. Vi har blant annet steakkniver, til det har vi et stort utvalg av bestikkholdere og knivblokker som gjør det lett for deg å holde orden i bestikket og kjøkkenknivene. Våre bestikkholdere og knivblokker er selvfølgelig også skapt i et enkelt og funksjonelt design som bestikket vårt.

Hvis du leter etter mere til borddekningen, har vi også hos DuBuy.no mange andre muligheter. Vi har blant annet også tallerkener, glass, dekkeservietter og mye mere. 

HUSK: at vi selvfølgelig alltid har prisgaranti på bestikket og bestikkholderne våre.